Excursion en bateau au coucher du soleil à Curaçao

  • Maison
  • Excursion en bateau au coucher du soleil à Curaçao

Excursion en bateau au coucher du soleil à Curaçao

Fun Curaçao

Zonsondergangen op Curaçao

Curaçao heeft belles plages, veel bezienswaardigheden een een wilde natuur. Wat zeker niet kan ontbreken in dit lijstje zijn de prachtige zonsondergangen die de lucht elke avond in de mooiste tinten kleurt. Vanaf het eiland is de zonsondergang al een bijzonder moment, vanaf de zee is dit nog specialer. Zie de zon in de zee zakken tijdens een sunset boottocht op Curaçao. 

Een sunset boottocht is een van de meest romantische dingen die je kan doen op het eiland. Ook is het leuk om met het hele gezin, een groep vrienden en zelfs in je eentje de spectaculaire zonsondergang te bewonderen. De zon gaat natuurlijk onder voor iedereen en iedereen kan meegenieten!

Varen op Curaçao

Niet alleen tijdens de zonsondergang is varen op Curaçao de moeite waard. Ontdek het eiland overdag vanaf de zee en geniet van een frisse zeebries op je gezicht. Huur je eigen boot of ga mee met een tour om zo niks van Curaçao te missen. Neem een tuba mee en maak af en toe een frisse duik in het water om even aan de warmte te ontsnappen. 

Klein curacao

Klein Curaçao
Klein Curaçao

Een van de populairste boottochten op Curaçao is een trip naar Klein Curaçao. Klein Curaçao is een eiland dat op ongeveer 2 uur varen bij Curaçao vandaan ligt. Het eiland is onbewoond waardoor je even in een compleet nieuwe wereld bent. Het water lijkt nog blauwer dan langs de kust van Curaçao en het eiland is de ideale plek om te zwemmen, BBQ’en en strandactiviteiten te doen.  

Ontdek Klein Curaçao door het huren van een privéboot of met een gezellige groep mee te gaan.

Fun Curaçao
Application curaçao amusante

Application curaçao amusante

Numérisez directement avec votre mobile

Téléchargez l'application

 

 / 

Fun Curaçao

Envoyer le message

Mes favoris

OUVRIR DANS L'APPLICATION

Fun Curaçao
Comment était votre expérience?

Votre avis est très apprécié par tous les utilisateurs de Fun Curaçao, merci beaucoup pour cela !

L'hébergement, les véhicules de location, les visites et les activités ne peuvent être évalués que par les clients qui ont réservé et payé via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Soumettre photo et vidéo

Avez-vous pris de superbes photos et/ou de belles vidéos (drones) lors d'une visite ou d'une activité réservée à Fun Curaçao, ou peut-être d'une merveilleuse journée à la plage ? 

Vous pouvez l'utiliser pour un avis à laisser sur Fun Curaçao.

De plus, vous pouvez facilement soumettre vos images, afin que vos photos et/ou vidéos soient vues sur les Socials de Caribbean Fun ! 

Fun Curaçao
Rechercher dans tous les articles
Téléchargez l'application
Scannez l'application Fun Curaçao
Fun Curaçao
Soumettre des images

Vous ou votre compte de médias sociaux serez mentionnés lorsque vos images seront publiées par Carbisch Fun ! 

Vous pouvez télécharger un maximum de 20 fichiers de 128 Mo par fichier. Fichiers plus volumineux ? Utilisez ensuite l'outil gratuit de WeTransfer, avec l'e-mail info@funcuracao.com.