Remorqueur Plage Curaçao

  • Maison
  • Remorqueur Plage Curaçao

Remorqueur Plage Curaçao

Fun Curaçao

Gezonken sleepboot

Meer dan 30 jaar geleden is er een sleepboot gezonken vlak voor de kust van Curaçao. Door de jaren heen is de boot bedekt geraakt met koraal en is het thuis geworden voor allerlei soorten onderwaterdieren. De boot ligt op 6 meter diep in helder water waardoor Tugboat goed te bewonderen is met een snorkel. Het is ook mogelijk om te duiken en de omgeving van Tugboat Beach Curaçao te verkennen.

Voor een unieke snorkelervaring is Tugboat Beach zeker een aanrader. Niet alleen de boot is leuk om naar te kijken, ook de vele vissen en andere onderwaterdieren zorgen voor een bijzondere ervaring. Dit is ook omdat de onderwaterdieren intussen gewend zijn aan duikers en snorkelaars waardoor ze niet snel van je zullen schrikken. Waan je in een nieuwe wereld!

Plage

Het strand zelf is niet heel fijn om te liggen. Er is een overkapping aanwezig met een paar ligbedden. Je hebt hieronder ook een barretje. Deze heeft geen uitgebreide menukaart. Voor een drankje of een kleine snack ben je hier wel aan het juiste adres. Je kan ook je eigen eten en drinken meenemen! 

Leuk om te weten is dat het bij Tugboat Beach mogelijk is om een eigen drijfhouten souvenir te maken om weer mee naar huis te nemen!

Snorkelen

Je kan je eigen snorkelset mee nemen om op ontdekkingstocht te gaan. Geen snorkels meegenomen? Huur eenvoudig voor zolang als je wilt een snorkelset bij Fun Curaçao!  

Fun Curaçao
Application curaçao amusante

Application curaçao amusante

Numérisez directement avec votre mobile

Téléchargez l'application

 

 / 

Fun Curaçao

Envoyer le message

Mes favoris

OUVRIR DANS L'APPLICATION

Fun Curaçao
Comment était votre expérience?

Votre avis est très apprécié par tous les utilisateurs de Fun Curaçao, merci beaucoup pour cela !

L'hébergement, les véhicules de location, les visites et les activités ne peuvent être évalués que par les clients qui ont réservé et payé via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Soumettre photo et vidéo

Avez-vous pris de superbes photos et/ou de belles vidéos (drones) lors d'une visite ou d'une activité réservée à Fun Curaçao, ou peut-être d'une merveilleuse journée à la plage ? 

Vous pouvez l'utiliser pour un avis à laisser sur Fun Curaçao.

De plus, vous pouvez facilement soumettre vos images, afin que vos photos et/ou vidéos soient vues sur les Socials de Caribbean Fun ! 

Fun Curaçao
Rechercher dans tous les articles
Téléchargez l'application
Scannez l'application Fun Curaçao
Fun Curaçao
Soumettre des images

Vous ou votre compte de médias sociaux serez mentionnés lorsque vos images seront publiées par Carbisch Fun ! 

Vous pouvez télécharger un maximum de 20 fichiers de 128 Mo par fichier. Fichiers plus volumineux ? Utilisez ensuite l'outil gratuit de WeTransfer, avec l'e-mail info@funcuracao.com.