Maison de vacances à Willemstad

  • Maison
  • Maison de vacances à Willemstad

Vakantieverblijf in Willemstad

Jouw droom accommodatie in Willemstad, super eenvoudig gevonden & geboekt bij Fun Curaçao!

Vakantiehuis vinden in Willemstad, Curaçao

Trouver une maison de vacances en fonction du prix par nuit

Vakantiehuizen en accommodaties in Willemstad op Curaçao

Willemstad op Curaçao is een fantastische bestemming om te genieten van een onvergetelijke vakantie, en de keuze voor vakantiehuizen en accommodaties is er ruim. Of je nu op zoek bent naar een knus appartement in het historische centrum of een moderne villa met een privézwembad, op Fun Curaçao kun je het vinden!

Een vakantiehuis in Willemstad biedt de unieke mogelijkheid om de levendige cultuur en rijke geschiedenis van deze bijzondere bestemming te ervaren. Je kunt genieten van de lokale sfeer, de kleurrijke architectuur bewonderen en de diverse bezienswaardigheden verkennen. Wacht niet langer en maak je klaar voor een onvergetelijke vakantie!

Optimaal genieten vanuit jouw vakantiehuis in het hart van Willemstad

Willemstad is de ideale omgeving om optimaal te genieten. Met zijn levendige sfeer, leuke stadsstrand, historische charme en bruisende cultuur is deze stad een paradijs voor levensgenieters. Van het verkennen van kleurrijke straatjes en historische bezienswaardigheden tot het proeven van heerlijke lokale gerechten en cocktails, er is voor elk wat wils.

De stad heeft een levendige mix van lokale bars en indrukwekkende points chauds waar je kunt genieten van live muziek en kunt gaan dansen op de Caribische ritmes met een exotische cocktail in je hand. De populaire uitgaansgebieden zoals de Handelskade, Pietermaai District en het historische Punda bieden een diversiteit aan opties om te feesten en de avond door te brengen. Na een avondje uit in de gezellige Willemstad is er niets beter dan terugkeren naar je eigen vakantiehuisje om heerlijk tot rust te komen!

Zoek op soort vakantiehuis op Curaçao

Curaçao divisé en zones de vacances les plus populaires

Soms kan het prettig zijn om na een dag vol drukte in Willemstad even heerlijk de rust op te zoeken. Gelukkig biedt Banda Ariba, ook wel bekend als het oostelijke deel van Curaçao een oase van rust en natuurlijke schoonheid. Je kunt ontspannen op belles plages, wandelen in de natuurlijke omgeving en genieten van de vredige atmosfeer. Het is de perfecte balans tussen de levendige stad en de rustige kust.

Populaire voorzieningen in vakantiehuizen in Willemstad, Curaçao

De Koningin Emmabrug

De Koningin Emmabrug, ook wel bekend als de “Pontjesbrug” of de “Swinging Old Lady” is een van de meest symbolische bezienswaardigheden van Willemstad. Het is een drijvende draaibrug die de twee wijken van Willemstad, namelijk Punda en Otrobanda, met elkaar verbindt. Je kan via de brug zo naar de andere wijk lopen en in de avond wordt de brug ook nog eens mooi verlicht met verschillende kleuren!

Een bezoek aan de Koningin Emmabrug is een must tijdens je verblijf in Willemstad. Je kunt zelfs over de brug wandelen terwijl deze openzwaait voor passerende boten, daarnaast is het ook een geweldige foto hotspot om foto’s te maken en te genieten van de Caribische sfeer.f

Papiaments leren?

Op Curaçao wordt er voornamelijk Papiaments (Papiamentu) gesproken, hoewel Nederlands de officiële taal is op het eiland is Papiaments de moedertaal van Curaçao.

Hoe leuk zal het zijn als je een aantal woorden en zinnen kent om daar met de locals een gesprekje te kunnen voeren! Of om je favoriete cocktail op het strand te bestellen. Fun Curaçao kan een handje helpen bij het leren van Papiaments.

Ben je benieuwd? Klik hier om te beginnen!

Veelgestelde vragen bij een vakantiehuis in Willemstad op Curaçao

Willemstad is de hoofdstad van Curaçao en biedt een levendige mix van cultuur, geschiedenis en plezier! In deze kleurrijke stad zijn er tal van activiteiten te doen. 

Je kan er lekker winkelen en vergeet niet om ook een bezoekje te brengen aan de Plasa Bieu waar je de heerlijke local food kan proeven! Naast het winkelen is Willemstad ook de perfecte stad voor het uitgaansleven, ‘s Avonds komt de stad tot leven met gezellige bars, nachtclubs en live muziekoptredens waar je kunt dansen en feesten tot in de vroege uurtjes. 

Willemstad staak ook bekend om zijn prachtige architectuur en historische bezienswaardigheden. Er zijn musea, zoals het Curaçao Museum, waar je meer kunt leren over de lokale geschiedenis en cultuur. 

In Willemstad kan parkeergelegenheid soms een uitdaging zijn, vooral in drukke gebieden of in het stadscentrum. Het is belangrijk om te weten dat de beschikbaarheid van parkeerplaatsen kan variëren afhankelijk van de locatie van het vakantiehuis.

Als er geen privéparkeergelegenheid beschikbaar is bij het vakantiehuis, zijn er vaak openbare parkeerplaatsen of parkeermogelijkheden in de buurt. 

In het stadscentrum van Willemstad, met name in de wijken Punda en Otrobanda, vind je verschillende supermarkten en winkels waar je boodschappen kan doen. Deze bieden een uitgebreid assortiment aan voedingsmiddelen, dranken, verse producten en huishoudelijke benodigdheden. 

Fun Curaçao
Application curaçao amusante

Application curaçao amusante

Numérisez directement avec votre mobile

Téléchargez l'application

 

 / 

 

 / 

Fun Curaçao


Envoyer le message

Mes favoris

Ajouter un item

Hébergement

Proposez votre maison de vacances ou votre B&B sur Fun Curaçao.

Véhicules de location

Pour les sociétés de location ayant un enregistrement K.v.K. à Curaçao.

Tours & Activités

Une excursion ou une activité amusante à Curaçao ? Proposez-le ici.

Événements

Mettez en valeur votre événement ou votre spectacle.

Communiquer ou payer

Vous pouvez être invité à nous contacter par e-mail, via Facebook ou WhatsApp, ou à effectuer/recevoir un paiement direct, en dehors de Caribbean Fun. Si vous le faites, vous ne pourrez plus aider en cas de problème et vous n'aurez droit à aucune forme de remboursement.

Nous vous demandons donc d'organiser toutes les communications et tous les paiements via Caribbean Fun. De cette façon, vous évitez les problèmes et nous pouvons vous fournir le meilleur service possible.

Tous les messages sont vérifiés et filtrés automatiquement. Si vous recevez malgré tout un message auquel vous n'avez pas entièrement confiance, merci de nous le faire savoir signaler du message. C'est ainsi que nous fournissons ensemble une plate-forme sûre. 

Téléchargez l'application Fun Curaçao

Découvrez tout Curaçao avec l'application gratuite Fun Curaçao. Que vous recherchiez un bon restaurant, une visite ou une activité stimulante, les plus belles maisons de vacances où séjourner ou les plus belles plages à visiter, vous trouverez toujours ce que vous cherchez.

Téléchargez l'application
Scannez l'application Fun Curaçao
Vérifiez votre compte

En envoyant une photo de vous et une pièce d'identité officielle, il est possible de confirmer qu'il s'agit bien de vous. Assurez-vous que ces documents sont nets et clairement visibles.

Dès que votre compte aura été vérifié et approuvé, vous recevrez la « coche » verte avec votre photo de profil.

Téléchargez l'application gratuite
de Fun Curaçao

Téléchargez l'application gratuite
de Fun Curaçao

Comment était votre expérience?

Votre avis est très apprécié par tous les utilisateurs de Fun Curaçao, merci beaucoup pour cela !

L'hébergement, les véhicules de location, les visites et les activités ne peuvent être évalués que par les clients qui ont réservé et payé via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Soumettre photo et vidéo

Avez-vous pris de superbes photos et/ou de belles vidéos (drones) lors d'une visite ou d'une activité réservée à Fun Curaçao, ou peut-être d'une merveilleuse journée à la plage ? 

Vous pouvez l'utiliser pour un avis à laisser sur Fun Curaçao.

De plus, vous pouvez facilement soumettre vos images, afin que vos photos et/ou vidéos soient vues sur les Socials de Caribbean Fun ! 

Fun Curaçao
Rechercher dans tous les articles
Téléchargez l'application
Scannez l'application Fun Curaçao
Fun Curaçao
Soumettre

Vous ou votre compte de médias sociaux serez mentionnés lorsque vos images seront publiées par Carbisch Fun ! 

Vous pouvez télécharger un maximum de 20 fichiers de 128 Mo par fichier. Fichiers plus volumineux ? Utilisez ensuite l'outil gratuit de WeTransfer, avec l'e-mail info@funcuracao.com.