Randonnée à Curaçao

Randonnée à Curaçao

Fun Curaçao

Leuke wandelroutes

Om jezelf te verplaatsen op Curaçao, is lopen niet de meest handige manier. Er zijn geen officiële voetpaden en auto’s rijden vaak hard. Toch heb je wel mooie gebieden waar je kan wandelen op Curaçao. Op het eiland zijn een aantal natuurgebieden die ontdekt kunnen worden. 

Het centrum van Willemstad bestaat uit de wijken Scharloo, Pietermaai, Punda en Otrobanda. Deze wijken staan op de UNESCO werelderfgoedlijst en dat is niet voor niks! In de wijken zijn naast leuke winkels en restaurantjes, prachtige muurschilderingen te vinden.

Om alle muurschilderingen te bewonderen is er een kunstroute die op verschillende bordjes door de wijken staan aangegeven. Zo hoef je niets te missen! De handelskade ligt aan de rand van de wijk Punda en is misschien wel de meest gefotografeerde plek op Curaçao. De gekleurde huizen zijn prachtig om te zien.

table montagne

Helemaal in het oosten van Curaçao is de Tafelberg te vinden. De Tafelberg heeft zijn naam te danken aan de grote platte oppervlakte. Het is mogelijk om bovenop de Tafelberg te staan! Er worden verschillende tours aangeboden waarmee je ook met zonsopgang of zonsondergang de berg kan beklimmen.

Christoffelberg beklimmen op Curacao

De hoogste berg op Curaçao is de Christoffelberg. Je kan de berg beklimmen en dit is zeker de moeite waard! Vanaf de top heb je een adembenemend uitzicht. Het is een aardige klim naar boven maar dan heb je ook wat!

Dit is een nationaal park dat langs de noordkust van Curaçao ligt. De Noordkust staat bekend om de ruige zee. De zee is zelfs zo ruig dat deze tegen hoge kliffen op slaat. Dit spektakel is van dichtbij te bewonderen! Shete Boka levert ook een grote bijdragen aan het beschermen van schildpadnesten. Er zijn twee wandelroutes waarme je het hele park kan bezichtigen. 

Zoutvlakte Jan Thiel

Wil je tijdens jouw wandeling flamingo’s spotten? Dan is de Zoutvlakte van Jan Thiel de perfecte plek! Langs de uitgestrekte vlakte is een wandelpad waarmee je een rondje kan lopen. De flamingo’s leven in het midden van de vlakte en kunnen dus van alle kanten bewonderd worden!

Fun Curaçao
Application curaçao amusante

Application curaçao amusante

Numérisez directement avec votre mobile

Téléchargez l'application

 

 / 

Fun Curaçao

Envoyer le message

Mes favoris

OUVRIR DANS L'APPLICATION

Fun Curaçao
Comment était votre expérience?

Votre avis est très apprécié par tous les utilisateurs de Fun Curaçao, merci beaucoup pour cela !

L'hébergement, les véhicules de location, les visites et les activités ne peuvent être évalués que par les clients qui ont réservé et payé via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Soumettre photo et vidéo

Avez-vous pris de superbes photos et/ou de belles vidéos (drones) lors d'une visite ou d'une activité réservée à Fun Curaçao, ou peut-être d'une merveilleuse journée à la plage ? 

Vous pouvez l'utiliser pour un avis à laisser sur Fun Curaçao.

De plus, vous pouvez facilement soumettre vos images, afin que vos photos et/ou vidéos soient vues sur les Socials de Caribbean Fun ! 

Fun Curaçao
Rechercher dans tous les articles
Téléchargez l'application
Scannez l'application Fun Curaçao
Fun Curaçao
Soumettre des images

Vous ou votre compte de médias sociaux serez mentionnés lorsque vos images seront publiées par Carbisch Fun ! 

Vous pouvez télécharger un maximum de 20 fichiers de 128 Mo par fichier. Fichiers plus volumineux ? Utilisez ensuite l'outil gratuit de WeTransfer, avec l'e-mail info@funcuracao.com.