Goedkoop auto huren Curaçao

Goedkoop auto huren Curaçao

Ontspannen en genieten op Curaçao!

Sporten, ontspannen en feesten, Curaçao biedt voor ieder wat wils. Daarnaast kent dit eiland ook nog een wonderschone natuur. Als je Curaçao wilt ontdekken en daarnaast wilt genieten van het comfort van mobiliteit en vrijheid, dan kun je het beste op verkenning met een goedkope huurauto van Fun Curaçao.

Door een auto te huren bepaal je natuurlijk zelf wat je wilt zien en erg belangrijk, wanneer je iets wilt zien. Je bent compleet onafhankelijk en kunt dus gaan en staan waar je wilt. Zo kun je bijvoorbeeld in de ochtend naar Willemstad gaan om Punda en Otrobanda te verkennen en in de middag lekker naar het strand gaan.

Curaçao heeft een oppervlakte van 444 vierkante kilometer. Met een huurauto mis je geen enkele bezienswaardigheid. Rijd vanaf jouw verblijfadres bijvoorbeeld eens naar het oostelijkste punt van het eiland, bekend als ‘Punt Kanon’. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht.

Liever rondstruinen op de Ronde Markt? Rij dan met jouw huurauto naar hartje Willemstad. Dit is een populaire toeristische attractie, maar ook de lokale bevolking koopt hier leuke spulletjes. Aan de andere kant van Punda ligt Otrobanda. Met zijn gezellige centrum, is dit een waar paradijs voor de shoppers. Maar je kunt uiteraard ook een lekker drankje drinken op een van de vele terrasjes, of de lokale keuken gaan proeven in een gezellig restaurant.

Goedkope auto huren op Curacao

Touren met een auto van Fun Curaçao

Zorgeloos genieten op Curaçao!

Ontdek Curacao

Ontdek Curaçao!

Er zijn vele landhuizen te bezoeken op Curaçao die de geschiedenis van Curaçao weergeven. Net als vele andere huizen op het eiland zijn ze vaak geschilderd in de mooiste kleuren. Sommige klein, andere groot, maar alle landhuizen behoren nog steeds tot dé bijzonderheden, dé attracties en hèt cultureel erfgoed van het eiland Curaçao.

Ben je meer een type voor een wat rustigere omgeving? Spring in je huurauto en rij naar de het mooie westen. Hier is het beslist minder druk en toeristisch maar de natuur is prachtig en er is nog steeds genoeg vertier. Vele mooie stranden kun je hier vinden en de onderwaterwereld is prachtig!

Curaçao is de perfecte reisbestemming voor iedereen! Maak je reis nog aangenamer door een auto te huren. Wij van Fun Curaçao bieden jou een uitstekende service en door onze goedkope huurauto’s kun je extra genieten! Dus haal eruit wat erin zit en boek nu jouw goedkope huurauto voor jouw vakantie op Curaçao!

Het wilde westen

Wil jij samen met ons door het Wilde Westen rijden?

Reserveer dan direct deze leuke tour bij Fun Curaçao!

6/7 uren

Inbegrepen

Max 6 pers.

Open chat