Fun Curaçao

Huur een goedkope auto op Curaçao

Verken het eiland met een goedkope huurauto!

Ga je op vakantie naar Curaçao of blijf je hier voor een langere periode en wil je het mooie Curaçao ontdekken? Dan is een goedkope huurauto onmisbaar. Het eiland is misschien niet erg groot, maar alle bijzondere en mooie plekken zijn overal op het eiland te vinden. Het zou natuurlijk jammer zijn dat je maar een klein deel van het eiland kunt zien omdat je geen auto hebt gehuurd.

Omdat het eilandleven niet altijd goedkoop is, vinden wij dat de basis zoals een auto goedkoop moet kunnen zijn. Je kunt op Curaçao ook een goedkope auto huren bij diverse aanbieders op onze website.

Ga je met kleine kinderen naar Curaçao? Dan is het belangrijk dat ze ook comfortabel in de huurauto zitten. Bij het zoeken naar de geschikte huurauto op onze website kun je gelijk filteren op kinderstoel.

Advertentie

De beste service

Via de website Fun Curaçao kun je op Curaçao een goedkope auto huren! Je kunt zelf kiezen bij welke aanbieder je de huurauto wilt reserveren. Je kunt direct veilig reserveren en vervolgens betalen. Je kunt daarna afspraken maken wanneer je de auto nodig hebt en waar je deze afgeleverd wilt krijgen. Bij het zoeken naar de geschikte huurauto kun je direct je zoekresultaten filteren. Je kunt bijvoorbeeld filteren op airco maar ook op ongelimiteerde kilometers. Kortom, voor iedereen is er de geschikte en goedkope huurauto op Curaçao!

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.