Goedkope auto huren op Curaçao

  • Home
  • Goedkope auto huren op Curaçao

Goedkope auto huren op Curaçao

Fun Curaçao

Op zoek naar een auto voor een lage prijs?

Bij Fun Curaçao huur je al een auto vanaf 30 euro per dag! Ook zijn er kortingen wanneer je de auto langere periode wilt huren. Op Fun Curaçao is er een breed assortiment huur auto’s beschikbaar, voor alle wensen en in elke prijsklasse. 

Ontdek het eiland met je huur auto

Curaçao heeft heel veel mooie verborgen plekjes die je gemakkelijk met de auto kunt bezoeken. Ben je klaar met de toeristische stranden? Huur dan een BBQ of een koelbox bij Fun Curaçao en rij met de auto naar het westen, daar vind je de mooiste stranden.

Auto rijden op Curaçao

Het autorijden op de Nederlandse Antillen gaat er wel even anders aan toe dan in Nederland. Er zijn op Curaçao minder verkeersregels en op snelheid wordt weinig gehandhaafd. Dus let goed op en rij voorzichtig! Rechts inhalen is ook toegestaan dus hou je spiegels in de gaten. De wegen op Curaçao zijn niet erg goed geasfalteerd er zitten veel gaten in de weg, dus let hier op en voorkom zo een lekke band. Wanneer je een ongeluk krijgt, blijf dan op de exacte plek van het ongeluk staan en bel je ForenSys, zij komen dan langs voor de schade en verklaringen. Je auto verhuurder zal dit meer in detail uitleggen om misverstanden te voorkomen. 

Meer informatie

Van plan een auto te huren op Curaçao? Bekijk dan alle opties en prijzen op Fun Curaçao. Als u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u ons altijd een berichtje sturen via de chat functie op Fun Curaçao. 

FAQ auto huren

Al vanaf 30 euro per dag huur je een simpele auto op Curaçao, wil je een grotere luxere auto? Dan zit je vaak rond de 100 euro per dag. Klik hier voor een overzicht van de huurauto’s die Fun Curaçao aanbiedt. 

Tanken op Curaçao werkt iets anders dan in Nederland. Als je aan komt rijden zet je je auto neer bij de pomp en loop je naar het raam waar een medewerker zit, noem het bedrag waarvoor je wilt tanken en je pompnummer en dan kun je gaan tanken. Vaak moet je eerst bij de pomp een zwarte hendel omhoog doen voordat de slang werkt. 

De meeste benzinestaions zijn vanaf 7 uur ‘s morgends geopend en gaan tussen 7 en 11 ‘s avonds dicht. Bij sommige benzine stations kun je onbemand tanken en enkele zijn 24/7 open. 

Benzine op Curaçao is goedkoper dan in Nederland, de prijzen liggen ongeveer rond de 2/3 gulden per liter, dat is rond de 1/1,50 euro (afhankelijk van de koers). 

Dit is niet te hopen maar kan natuurlijk altijd gebeuren! Dit gaat op Curaçao ook even iets anders dan in Nederland.  Wanneer er een ongeluk gebeurd laat je je auto op de exacte plek van het ongeluk staan en check je natuurlijk of alle betrokkenen oké zijn. Hierna bel je de ”Curaçao Road Service” dit nummer is 199, zij komen dan langs om de schade in kaart te brengen en een verklaring op te nemen. Wanneer je auto weggesleept moet worden kun je de wegenwacht 9247 bellen. En breng natuurlijk jouw verhuurder op de hoogte!

Voor meer details vraag het aan je verhuurder! 

Dit verschilt per verhuurder, je bent wel standaard WA-verzekerd maar niet altijd allrisk verzekerd. Check dit bij je verhuurder. 

Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Waarom dit huurvoertuig reserveren via Fun Curaçao?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Waarom deze accommodatie reserveren via Fun Curaçao?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Waarom deze tour of activiteit reserveren via Fun Curaçao?

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.