Goedkope vakantie naar Curaçao

  • Home
  • Goedkope vakantie naar Curaçao

Goedkope vakantie Curaçao

Fun Curaçao

Goedkoop op vakantie naar Curaçao!

Wie droomt hier niet van, goedkoop genieten van zon, zee en strand op het Caribische eiland Curaçao. De laatste jaren is Curaçao enorm populair geworden door haar unieke evenementen, lekkere eettentjes en leuke activiteiten. Voor zowel jong, oud of met een gezin, op Curaçao kun je een superleuke vakantie beleven.

Geregeld komen er bij de grote vliegmaatschappijen leuke kortingen langs om tickets te boeken. Kijk voor voordelige accommodaties op ons platform. Je kunt hier kiezen uit diverse aanbieders maar ook het type accommodatie kun je kiezen. Wil je liever dat je helemaal bediend wordt of ga je je eigen ontbijtje regelen? Op deze manier bespaar je kosten en kun je een goedkope vakantie naar Curaçao boeken!

Strandspullen huren op Curaçao

Als je een goedkope vakantie boekt naar Curaçao wil je natuurlijk ook dat je verblijf op Curaçao betaalbaar blijft. Daarom kun je bij Fun Curaçao strandspullen huren! Zo hoef je dus niet deze spullen duur aan te schaffen of mee te nemen in je koffers.

Ontdek de onderwaterwereld met luxe snorkels of facemasks waarna je heerlijk kunt genieten van een gekoeld drankje uit de koelbox op een comfortabele strandstoel.

Huuritems

Huuritems op Curaçao

Geniet volop van jouw verblijf op Curaçao

Tours boeken op Curaçao

Wanneer je op vakantie bent op Curaçao wil je natuurlijk ook wat van het eiland bekijken. Je hebt hier een legio aan leuke activiteiten die de moeite waard zijn. Via onze website kun je direct kijken welke leuke activiteiten er te boeken zijn. Je kunt tours boeken op Curaçao en makkelijk het aanbod en de prijzen vergelijken. Op deze manier kun je jouw goedkope vakantie op Curaçao waarborgen.

Door het bekijken van alle activiteiten op de website kom je er vanzelf achter dat Curaçao is de perfecte bestemmingen voor wie van zon, zee, strand en activiteiten houdt! Je kunt hier prima een paar weken ontspannen, maar er is ook genoeg te doen voor de actievelingen onder ons, die ook nog een beetje willen cultuur snuiven.

Weet je al wat je wilt bezoeken tijdens je vakantie op Curaçao? Super! Zorg er dan wel voor dat je tijdig reserveert want gedurende het hele jaar hebben we toeristen die hier die op vakantie gaan naar Curaçao en dus ook leuke tours gaan boeken op Curaçao. Via de website kun je eenvoudig reserveren op de datum dat jij graag wilt.

Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.