Happy hours op Curaçao

Terug naar Blogs

Happy Hours op Curacao
Fun Curaçao
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Inhoudsoverzicht

Happy hours op Curaçao

Naast zon zee en strand heb je op Curaçao ook veel uitgaansgelegenheden of leuke strandtentjes waar je kunt genieten van een heerlijke cocktail. Bijna ieder tentje op Curaçao heeft een happy hour waardoor je iedere dag op Curaçao van een happy hour kunt genieten! Fun Curaçao heeft voor jou een overzicht van de leukste happy hours op Curaçao.

Een Happy hour op Curaçao is veel meer dan alleen een drankje aan de bar. Het is een ‘way of life’, en misschien toch wel één van de mooiste feestjes. Zo ongeveer elke dag van de week worden er happy hours georganiseerd. En je mag Curaçao absoluut niet verlaten zonder één van deze happy hours te hebben beleefd! Maar welke zijn nou de meest bezochte happy hours op Curaçao?

Populairste happy hours op Curaçao

Zanzibar

Een van de vele bezochte happy hours op Curaçao is op zaterdagavond bij Zanzibar. Zowel locals als toeristen en stagiaires komen hier graag een kijkje nemen. Het is een populaire bar aan het strand waardoor je gelijk het tropische gevoel krijgt. Maak dit compleet met een lekker drankje tijdens happy hour. Er zijn lekkere drankjes, snacks en pizza’s en natuurlijk livemuziek en een gezellige sfeer. De happy hour begint in de middag om 5 uur en het blijft druk tot laat in de avond.

Saint Tropez

Wanneer het weekend is begonnen is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de happy hour van Saint Tropez. Saint Tropez ligt aan het water en heeft zelfs een eigen zwembad waarin je kunt chillen overdag. Iedere vrijdagavond is het hier happy hour met vaak livemuziek. Geniet van een beetje luxe tijdens een happy hour op Curaçao en kom naar Saint Tropez!

Wet & Wild

Wet & Wild Beach Club is gelegen op het strand bij de Mambo. Op vrijdag- en zondagavond is dit een van de plekken waar je zeker een keer naartoe moet zijn gegaan. Je staat met je voeten in het zand, je swingt lekker op de muziek en je geniet van de zonsondergang terwijl je een slokje neemt van je tropische cocktail. Iedere vrijdag is er een happy hour met BBQ snacks en ook op zondag heb je twee happy hours!

Cabana beach Curaçao

Ook doordeweeks kun je op Curaçao genieten van verschillende happy hours. Op woensdag is de drukst bezochte happy hour bij Cabana beach Curaçao. Deze strandtent straalt gezelligheid uit en is toegankelijk voor iedereen. Deze happy hour is erg populair onder toeristen en stagiaires.

Chill Beach Bar & Grill

Wil je echt het ultieme Caribische gevoel ervaren? Dan mag je de happy hour op vrijdag om 17:00 uur zeker niet missen. Bij Chills hangt er altijd een gezellige sfeer en kun je naar Caribische muziek op de achtergrond luisteren. Om 5 uur in de middag komen er allemaal locals, toeristen en stagiaires naar Chills om het weekend te vieren met een gezellige happy hour.

Ben je op vakantie op Curaçao of ga je binnenkort naar het eiland en wil je alvast een leuke avond plannen? Dan moet je zeker eens een happy hour op Curaçao bezoeken. Je hebt diverse happy hours waar je naar toe kunt gaan. Wij hebben een handige “Happy Hour” agenda voor je gemaakt zodat je alvast kunt kijken welke happy hours er zijn als je op Curaçao bent!

 

 / 

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodaties

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuigen

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tours & Activiteiten

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenementen

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.