Happy hours in Willemstad

  • Home
  • Happy hours in Willemstad

Happy hours in Willemstad, Curaçao

Fun Curaçao

Leuke plekjes voor een drankje en dansje in Willemstad

Happy hour met uitzicht op de wereldberoemde pontjesbrug, wie wilt dat nou niet? Een dagje geen zin in het strand? Ook dan zijn er genoeg happy hours te vinden in de stad! Naast alle Beach clubs bieden veel restaurants en barretjes in de stad op Curaçao ook happy hours aan. Vaak vind je hier ook live muziek of salsa avonden.

Op Fun Curaçao vind je een overzicht met alle evenementen en happy hours.

Waar in Willemstad moet ik zijn?

Willemstad is verdeeld in 2 stadsdelen; Punda en Otrobanda. Aan de kant van Punda heb je veel leuke tentjes zitten. Je kunt chique gaan genieten bij Saint Tropez of BijBlauw of een simpele hap halen bij eetcafé De Buren. En als je toch in Willemstad bent maak dan een wandeling om de historie van de stad en de muurschilderingen in Otrobanda te ontdekken. 

Aankomende happy hours

maart, 2023

maart, 2023

Mis niks!

Tip: Ben je bang dat je een happy hour mist?

Je kunt alle evenementen en happy hours op Fun Curaçao, gemakkelijk via de desktop en mobiele app toevoegen aan jouw agenda! Zo weet je zeker dat jij geen feestje mist! 

FAQ happy hours

Ja! happy hours zijn echt een ding op Curaçao, in Nederland heb je dit niet omdat de wetgeving rondom alcohol in Nederland anders ligt en er geen korting gegeven mag worden!

Elke dag is er wel ergens een happy hour op Curaçao. Veel bars, restaurants & Beach clubs houden een happy hour, vaak zijn hier de drankjes 1 + 1 gratis. Perfect voor je portemonnee dus! Meestal wordt hier ook live muziek gespeeld of is er een DJ aanwezig. 

Vind een overzicht van alle happy hours en evenementen op Fun Curaçao en voeg deze gemakkelijk toe aan je agenda zodat je niks mist! 

De naam zegt het al een beetje, happy hour betekent een uur lang korting op drankjes. Vaak is deze actie 1 + 1 gratis, of een andere leuke aanbieding! Meestal is hier ook een DJ of live band aanwezig, super gezellig! Happy hours worden altijd druk bezocht en zijn DE plek om lekker te socializen.

Check de het platform Fun Curaçao voor meer informatie over happy hours en evenementen op Curaçao. Tip: voeg deze gemakkelijk toe aan je agenda via onze website en app en mis niks! 

Willemstad is HET visitekaartje van Curaçao, de pontjesbrug kan je vast niet ontgaan zijn op alle reis sites. Een deel van de prachtige stad staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO, zeker een bezoekje waard dus. 

Willemstad heeft veel te bieden, perfect om een dagje rond te wandelen. Hieronder een lijstje van dingen die je in Willemstad kunt zien/doen.

Je kunt de hele week uitgaan op Curaçao. Maar de dagen woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag zijn het meest populair. 

Klik hier voor het overzicht van alle evenementen en happy hours op Curaçao. 

De meest bekende likeur van het eiland is; Blue Curaçao. Deze likeur wordt gebrouwen op Curaçao en wordt gemaakt van de schillen van de Laraha die alleen op het eiland groeien. Je kunt bij het landhuis Chobolobo een tour boeken om alles te weten te komen over deze likeur en zelf te proeven. 

Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Waarom dit huurvoertuig reserveren via Fun Curaçao?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Waarom deze accommodatie reserveren via Fun Curaçao?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Waarom deze tour of activiteit reserveren via Fun Curaçao?

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.