Healthclubs & Sportscholen Curaçao

Fun Curaçao

Fit blijven op Curaçao

Curaçao is de ideale plek om heerlijk te genieten. Stranddagen, uiteten, leuke activiteiten en al het andere dat Curaçao te bieden heeft. Het is natuurlijk ook fijn om lekker fit te worden of fit te blijven. Gelukkig zijn er genoeg Healthclubs & Sportscholen op Curaçao! In veel grote resorts en hotels zit vaak een sportschool inbegrepen. Zit je niet in het hotel? Dan zijn er nog genoeg andere sportscholen op het eland. Dit zijn een aantal bekende sportscholen

Blue Maxx Health Club

Deze sportschoool en health club is te vinden bij Mambo Beach. Volg groepslessen of train individueel of met een personal trainer. Bij Blue Maxx is ook een sauna aanwezig. Kies een abonnement dat bij jouw wensen past, dit gaat vanaf een week of meerdere maanden. 

Bodytech Fitness & Spa

Na het sporten genieten van een stoomkamer of jezelf even verwennen in de spa? Dat kan bij Bodytech Fitness & Spa. De sportschool is centraal gelegen in Willemstad en biedt alle faciliteiten die je nodig hebt. 

Ook weer helemaal zin om lekker actief bezig te gaan? Bekijk alle sportscholen van Curaçao hieronder.

Wellness

Cas Abou

Weer even helemaal tot rust komen kan bij een van de vele wellness locaties op curacao. Dit is ideaal voor als je een relaxte vakantie wilt of de dag na een avondje uit. Laat jezelf in de watten leggen met een lekkere massage, stoomkamer, sauna en een manicure of pedicure. 

Wist je ook dat het bij veel stranden mogelijk is een massage op het strand te krijgen? Laat je masseren met het geruis van de zee op de achtergrond en kom optimaal tot rust tijdens jouw verblijf op Curaçao. Neem daarna een heerlijke duik in de zee en lig de rest van de dag te genieten op je strandbedje met een cocktail of iets anders lekkers. 

Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.