Healthclubs & Sportscholen Curaçao

Fun Curaçao

Fit blijven op Curaçao

Curaçao is de ideale plek om heerlijk te genieten. Stranddagen, uiteten, leuke activiteiten en al het andere dat Curaçao te bieden heeft. Het is natuurlijk ook fijn om lekker fit te worden of fit te blijven. Gelukkig zijn er genoeg Healthclubs & Sportscholen op Curaçao! In veel grote resorts en hotels zit vaak een sportschool inbegrepen. Zit je niet in het hotel? Dan zijn er nog genoeg andere sportscholen op het eland. Dit zijn een aantal bekende sportscholen

Blue Maxx Health Club

Deze sportschoool en health club is te vinden bij Mambo Beach. Volg groepslessen of train individueel of met een personal trainer. Bij Blue Maxx is ook een sauna aanwezig. Kies een abonnement dat bij jouw wensen past, dit gaat vanaf een week of meerdere maanden. 

Bodytech Fitness & Spa

Na het sporten genieten van een stoomkamer of jezelf even verwennen in de spa? Dat kan bij Bodytech Fitness & Spa. De sportschool is centraal gelegen in Willemstad en biedt alle faciliteiten die je nodig hebt. 

Ook weer helemaal zin om lekker actief bezig te gaan? Bekijk alle sportscholen van Curaçao hieronder.

Wellness

Cas Abou

Weer even helemaal tot rust komen kan bij een van de vele wellness locaties op curacao. Dit is ideaal voor als je een relaxte vakantie wilt of de dag na een avondje uit. Laat jezelf in de watten leggen met een lekkere massage, stoomkamer, sauna en een manicure of pedicure. 

Wist je ook dat het bij veel stranden mogelijk is een massage op het strand te krijgen? Laat je masseren met het geruis van de zee op de achtergrond en kom optimaal tot rust tijdens jouw verblijf op Curaçao. Neem daarna een heerlijke duik in de zee en lig de rest van de dag te genieten op je strandbedje met een cocktail of iets anders lekkers. 

Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

 

 / 

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodaties

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuigen

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tours & Activiteiten

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenementen

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.