Inloggen

Account aanmaken

Locatie:
Overzicht alinea's

Hoe maak ik een account aan?

Als je nog geen account hebt op Fun Curaçao kun je dit eenvoudig aanmaken.

Rechts bovenin op de onze website vind je een rode knop ‘Inloggen / aanmelden’. Als je hier op klikt krijg je een pop up venster waar je kunt inloggen of aanmelden. Klik in dit geval op ‘Aanmelden’.

Je kunt nu kiezen tussen Gast of Aanbieder en selecteer hier Aanbieder als je items wilt aanbieden. Vul de gevraagde velden in of registreer je met je Facebook gegevens.

Als je alle gegevens hebt ingevuld dan klik je op ‘Aanmelden’. De aanmelding wordt nu verzonden en je ontvangt hier een email over. Je bent nu geregistreerd bij Fun Curaçao.