Inloggen

Item toevoegen

Locatie:
Overzicht alinea's

Hoe kan ik een item toevoegen?

Je kunt bij ons op ieder moment vanuit jouw account een item toevoegen.

1. Log in op jouw account bij Fun Curaçao.
  2. Klik vanuit het linker menu op ‘Item toevoegen’.
  3. Je hebt nu keuze uit drie categorieën, kies de gewenste categorie.
  4. Vul nu alle benodigde informatie in over jouw item.
  5. Moet jouw item worden gereserveerd? Zorg er dan voor dat het schuifje aan de rechter kan bij de categorie Reserveren is ingeschakeld (naar rechts geschoven). Je krijgt dan de mogelijkheid om de reserveringsoptie uit te werken.

Tevreden met wat je hebt ingevuld? Klik dan op de knop ‘Controleren’ onderaan de pagina. Je hebt dan de mogelijkheid om alles te controleren en vervolgens klik je op ‘Iten ter goedkeuring verzenden’

Wij, van Fun Curaçao, krijgen dan een email met jouw item en zullen deze controleren. Wanneer alles akkoord is, zetten wij jouw item live!