Inloggen

Over Ons

Locatie:
Overzicht alinea's

Wie zijn wij?

Het team van Fun Curaçao is een veelzijdig team waarbij iedereen zijn of haar eigen taken heeft. Sinds 2018 zijn wij begonnen op Curaçao en sinds 2020 zijn wij echt actief bezig met het bedrijf.

De reden hiervoor is, dat wij een grondig marktonderzoek hebben gedaan naar de vraag van gasten en de vraag van aanbieders. De uitkomst hier is duidelijk: een platform waar je alles aanbiedt en de gast direct alles kan regelen op één website!
Dit betekende voor ons: Werk aan de winkel!

Het idee achter Fun Curaçao 

Curaçao heeft het ultieme klimaat om natuurlijk lekker te relaxen op het strand. Ook lokale mensen gaan hier geregeld naar het strand en wij keken vaak jaloers naar onze mede strandgangers hoe zij heerlijk aan het BBQ-en waren met een lekker verkoelend drankje erbij en geen last kregen van harde billen door in het zand te zitten, maar comfortabel in stoeltjes.

Maar ja, om voor een verblijf op Curaçao voor 1 à 2 weken eigen strandstoelen, koelbox en BBQ te kopen gaat dan ook wel iets te ver. Hierdoor ging wij zoeken naar verhuurbedrijven die deze spullen voor een goede prijs verhuurde. Helaas, deze konden wij niet vinden. Vandaar dat wij gestart zijn met het verhuren van strandspullen!

Vervolgens zijn we een stapje verder gegaan, namelijk het regelen van onze officiele Safari-ontheffing, waardoor wij met onze mooie blauwe Pick-up off road tours mogen verzorgen. Vanuit deze activiteit hebben wij besloten om een platform te maken waarbij iedereen op het eiland zijn of haar dienst kan aanbieden.

Iedereen is welkom bij Fun Curaçao

Van tandartsen tot hotels, het kan en mag allemaal bij Fun Curaçao, zolang we maar met respect met elkaar omgaan. We streven naar een goed werkend platform waarbij de gast zijn geluk niet op kan van de mogelijkheden. En waarbij de aanbieder zijn item onder de aandacht kan brengen!