Huisarts op Curaçao

  • Home
  • Huisarts op Curaçao

Nederlandse huisarts op Curaçao

Fun Curaçao

Huisartsenpost op Curaçao

Of je nou voor vakantie, werk of andere omstandigheden op Curaçao bent, het is altijd fijn om een dokter in je eigen taal te spreken. Niet per se omdat de dokters op je plaats van bestemming niet goed genoeg zijn, maar om de taalbarrière te ontwijken en dus fouten te vermijden. Ben je op zoek naar een Nederlandse huisarts op Curaçao? Dan heb je geluk, want bijna alle huisartsen op Curaçao spreken Nederlands.

In bijna iedere wijk op Curaçao heb je een huisartsenpost. Het voordeel is ook dat vaak bij iedere huisartsenpost een laboratorium zit. Dus mocht je onverhoopt toch moeten bloedprikken op Curaçao dan kun je vaak direct op dezelfde locatie terecht. Moet je een bezoekje brengen aan een dokter op Curaçao? Kijk dan direct hier! Meestal kun je er meteen terecht.

Weekend dokter op Curaçao

Niets is vervelender dan in het weekend of in de avonduren een dokter nodig hebben, want de meeste huisartspraktijken op Curaçao zijn tot 5 uur in de middag geopend. Gelukkig zijn er ook huisartspraktijken die in het weekend geopend zijn, we noemen dit dokter na warda. Zo kun je dus altijd terecht bij de huisarts. Bij deze artsen kun je ook terecht als je niet verzekerd bent op Curaçao. Je betaalt dan net als overdag direct een bedrag aan de dokter.

Om de dienstdoende arts op Curaçao te bereiken kun je kijken tussen het aanbod op onze website direct een huisartsenpraktijk bellen. Je krijgt dan een bandje te horen met het telefoonnummer van de dokter die op dat moment dienst heeft in de avond of in het weekend.

Huisarts die jouw taal spreekt op Curaçao

Als je toch naar de huisarts moet tijdens je verblijf op Curaçao dan is het wel zo fijn om een huisarts te bezoeken die jou kan verstaan. Maar ook dat jij begrijpt wat hij jou vraagt of wat voor behandelplan er nodig is. Op de website van Fun Curaçao vind je diverse huisartspraktijken op Curaçao waarbij je kunt selecteren welke taal de huisarts in ieder geval moeten kunnen spreken. Je kunt vervolgens een filter instellen met de taal, zoals bijvoorbeeld een Nederlandssprekende huisarts op Curaçao of juist een Spaanssprekende huisarts op Curaçao.

Apotheek op Curaçao

Ben je bij een dokter geweest en moet je medicatie ophalen bij een apotheek op Curaçao? Geen probleem, die hebben we gelukkig ook veel op het eiland. Je kunt het doktersrecept bij iedere apotheek inleveren. Een apotheek noemen we op Curaçao een “Botika”. Bekijk hier welke apotheken je kunt bezoeken voor jouw recept. Ook heb je voor een aantal producten geen doktersvoorschrift nodig. 

Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

 

 / 

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodaties

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuigen

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tours & Activiteiten

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenementen

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.