Huur een BBQ op Curaçao

  • Home
  • Huur een BBQ op Curaçao

Huur een BBQ op Curaçao

Fun Curaçao

Geniet van een BBQ onder de zon

Een mooie zonsondergang, strand, gevulde koelbox en goed gezelschap. Het enige wat ontbreekt voor een echt geslaagde dag is een BBQ! Gelukkig kan je eenvoudig een BBQ huren bij Fun Curaçao.

Onze barbecues zijn ideaal om mee te nemen naar het strand of om te gebruiken bij jouw accommodatie. Ze zijn compact en van goede kwaliteit. Bespaar geld door geen nieuwe BBQ te kopen. Huur onze BBQ voor jouw hele verblijf of maar voor een paar dagen. Het kan allemaal! 

Houd je drankjes koel!

Er zijn activiteiten op Curaçao die je echt gedaan moet hebben. BBQ’en op het strand is hier zeker een van! Barbecueën op het strand is natuurlijk overal leuk, maar op Curaçao is het heel bijzonder. Bereid je eten voor onder de palmbomen en geniet van de zonsondergang. Natuurlijk wil je lekkere dingen op de BBQ maken en er dan van genieten. Curaçao heeft een tropisch klimaat waardoor eten en drinken snel opwarmt en niet meer lekker is. Om dit op te lossen kun je bij ons ook een koelbox huren op Curaçao. Zo heb je de hele dag gekoeld eten en drinken, zodat je niet hoeft te haasten om de BBQ aan te zetten. 

Wil je tijdens het barbecueën wat hoger zitten dan op de grond of in het zand? Dat kunnen we ons voorstellen! Daarom kun je bij ons ook strandstoelen huren. Zittend genieten van een BBQ zonder dat er overal zand komt is natuurlijk ideaal. Na een fijne dag aan zee steek je het vuur aan en geniet je van een gezellige barbecue met vrienden, familie of je partner op het strand. De ideale manier om een dag aan de kust af te sluiten. Op Curaçao kun je op bijna elk strand barbecueën.

Ga je op zondag barbecueën? Dan ben je zeker niet de enige! Lokale mensen gaan massaal naar het strand om samen te barbecueën. Mis deze ervaring niet en huur een BBQ bij Fun Curaçao!

Huuritems

Huuritems op Curaçao

Geniet volop van jouw verblijf op Curaçao

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.