Huur een snorkelset op Curaçao

Fun Curaçao

Ontdek de bijzondere onderwaterwereld!

“De onderwaterwereld is hier echt prachtig” en “Ik zag een schildpad onderwater” en dan lig je op een prachtig strand zonder snorkelset. Huur een snorkelset op Curaçao zodat je nooit iets hoeft te missen van de prachtige Curaçaose onderwaterwereld! 

Als je van snorkelen houdt, is Curaçao een groot snorkelparadijs. Doordat er zoveel verschillende stranden en baaien zijn, kun je overal een heerlijke duik in de zee nemen. Elk strand of elke baai heeft zijn eigen unieke onderwaterwereld. Om dit te ontdekken heb je natuurlijk een snorkelset nodig. Koop deze niet voor een hoge prijs, maar huur deze snorkelset zo lang als je wilt bij Fun Curaçao! 

Als je de bijzondere plekken op Curaçao bezoekt, zal je versteld staan van de helderheid van het water en de oogverblindende stranden. De prachtige azuurblauwe zee vind je overal op Curaçao! Maar de wereld onderwater is misschien nog wel mooier en vooral specialer. Ga je op vakantie naar Curaçao en kun je niet wachten om erachter te komen wat er diep in de zee gebeurt? Dan is het huren van een snorkel op Curaçao de perfecte oplossing. Huur een snorkelset op Curaçao

Snorkelen op Curaçao

Snorkelen op Curaçao is erg populair en dat heeft naast het koraal en de vissen te maken met het weer en de watertemperatuur. Deze zorgen ervoor dat je het hele jaar door kunt snorkelen. De watertemperatuur ligt gemiddeld altijd tussen de 25 en 30 graden Celsius. Daarnaast heb je bijna geen last van golven of sterke stromingen. 

Ook is het onderwaterleven mede te danken aan de vulkanische rotsen en koraalriffen, zeer gevarieerd, kleurrijk en uniek. De riffen liggen dicht bij de kust wat snorkelen zo bijzonder maakt. Naast diverse koraalvissen kom je zeeschildpadden tegen. Doordat het water super helder is, heb je al snel tientallen meters zicht.

Wil jij ook deze bijzondere vissen, prachtige riffen en schildpadden ontdekken? Huur nu je snorkel bij ons op Curaçao en ga het water in!

Huuritems

Huren op Curaçao

Geniet volop van jouw verblijf op Curaçao

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Waarom dit huurvoertuig reserveren via Fun Curaçao?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Waarom deze accommodatie reserveren via Fun Curaçao?

Fun Curaçao
Fun Curaçao

Waarom deze tour of activiteit reserveren via Fun Curaçao?

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.