Bezienswaardigheden Curaçao

Bezienswaardigheden Curaçao

Alles wat je wilt zien op Curaçao

Wanneer je op vakantie bent op Curaçao is het natuurlijk ook erg leuk om dingen te ontdekken. Leuke uitjes te plannen en de mooie bezienswaardigheden van Curaçao te ontdekken. Curaçao mag dan wel een middelgroot eiland zijn, maar er zijn heel veel dingen te doen. Wij van Fun Curaçao vinden dat iedereen die hier naar het eiland komt, al is het maar voor een paar dagen, de leukste dingen in ieder geval gezien moet hebben.

Je kunt bijvoorbeeld bij ons een leuke trip boeken richting Westpunt of juist het Oosten! Mocht je nou graag zelf op pad gaan, dan kan dit natuurlijk ook. Huur goedkoop een auto bij Fun Curaçao en neem eens een kijkje bij een van onderstaande bezienswaardigheden.

Strandstoelen uren bij Fun Curacao

Bezoek de bezienswaardigheden van Curaçao

Ontdek het mooie Curaçao!

Cocktail uitje Curacao

Top 3 leuke uitjes

Klein Curaçao
Wie vindt het niet mooi, een bounty strand met een oase van rust en zee schildpadden om je heen. Je vindt het allemaal op Klein Curaçao. Dit kleine eiland ligt op anderhalf uur varen van Curaçao. Het is een onbewoond eiland met een schitterend strand en helder, blauw zeewater. Er zijn vele maatschappijen die hier op vaste dagen en tijden naar toe varen, maar hoe lekker is het dat je zelf kunt bepalen wanneer en hoe laat je gaat vertrekken en niet geheel onbelangrijk, met wie je gaat varen!

Als je naar Klein Curaçao wilt gaan dan raden wij All Boat Chargers Curaçao aan! Deze organisatie vaart voor een leuke prijs naar Klein Curaçao en je huurt hierbij een privé charter met kapitein. Jij bepaalt dus alles die dag en je hoeft geen rekening te houden met andere mensen. Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op de website.


Landhuis Chobolobo
Een van de leukste landhuizen op Curaçao is Landhuis Chobolobo. Je leert namelijk niet alleen alles over het beroemde likeurtje Blue Curaçao maar ook alles over de Curaçaose historie en verschillende producten van Curaçao. Natuurlijk is de ervaring niet compleet zonder de likeuren zelf te proeven in een overheerlijke cocktail.

Je kunt het Landhuis bezoeken van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 17.00 uur. Daarnaast kun je ook kiezen voor een rondleiding en krijg je de bijzondere verhalen te horen. Wil je meer landhuizen bezoeken? Bekijk dan onze top drie bekende landhuizen op Curaçao!


Grotten van Hato
Aan de noordkant van Curaçao liggen vlak bij de internationale luchthaven de grotten van Hato. Op het terrein en in de grotten kun je goed de geologische geschiedenis van Curaçao terugvinden en besef je dat Curaçao ooit onder de zeespiegel heeft gelegen. Je vindt bijzondere tekeningen terug van waarschijnlijk de Ararwak indianen en je gaat terug naar de oudste bewoners van Curaçao.

Je kunt de grotten bezoeken onder begeleiding van een gids die je meeneemt naar dit bijzondere natuurverschijnsel. De tour duurt ongeveer 45 minuten en je komt alles te weten over wat er zich hier heeft afgespeeld. De rondleidingen worden overdag ieder heel uur gegeven. Daarnaast kun je bij de grotten ook het Indianenpad lopen. Hier leer je alles over de planten en bomen die er staan en doe je veel informatie op.

Blauwe Kamer tour

Heb je zin om een dag actief te doen op Curaçao?

Met Fun Curaçao kun je naar de Blauwe kamer!

4/5 uren

Inbegrepen

Max 6 pers.

Open chat