Lokale eettentjes Curaçao

Lokale eettentjes Curaçao

Proef de Antilliaanse keuken

Hoe leuk is het om tijdens je vakantie de lokale keuken te proeven? Dan kunnen we je één ding verzekeren, de Antilliaanse keuken is voortreffelijk! Van vis tot lekkere stoba’s (stoofpotjes), je vindt het op Curaçao. Een groot voordeel van de lokale keuken is dat het vaak goedkoop eten is en je krijgt een bord voor twee. Wat wil je nog meer!

Wij hebben een aantal eettentjes voor je geproefd waarvan wij zeggen, deze mag je niet missen.

Antiliaanse gerechten

Mis geen enkel Antilliaans gerecht

Ga op pad naar naar Lokale tentjes

Landkaart Curacao

Top 3 lokale restaurantjes op Curaçao

Waterfront Terrace
Dit restaurantje ligt bij Boca Sami aan het water. Je vindt er voornamelijk alleen lokale gerechten en worden door een echte Antilliaanse kokkin bereidt. Iedere dag wordt er verse vis aangeleverd en staan de stoofpotjes al vroeg op. Niet alleen is het eten er erg lekker, maar de locatie is perfect Je kunt ’s avonds genieten van de zonsondergang en je zit heerlijk op de wind. Nog een voordeel, het is lekker betaalbaar.

Plasa Bieu
Nergens proef je Curaçao beter dan markthal Plasa Bieu gelegen in hartje Willemstad. Hier komen Curaçaoënaars rond lunchtijd massaal naar toe om te genieten van een groot aantal Creoolse gerechten. Verwacht niet te veel van het interieur want het is daadwerkelijk een grote hal met tafels waar je met z’n allen kunt eten. Het eten wat ze hier maken en serveren is om je vingers bij af te likken. Al vanaf een afstand ruik je de heerlijke geuren van eten vanuit de keuken. Je kunt hier veel verschillende gerechten eten zoals vis, kip, stoba en soepen. Deze lunch mag je dus echt niet overslaan!

TIP: de echte lokale tentjes zijn alleen open met lunchtijd omdat dit de belangrijkste maaltijd op Curaçao is!

Pop’s Place
Dit is ook weer een bijzonder lekker en betaalbaar eettentje aan de Caracasbaai. Je wordt ontvangen door een superleuke en vriendelijke gastvrouw die alles over het menu weet. Ondertussen kun je heerlijk genieten van het mooie uitzicht over het water en waan je je echt in het Curaçaose leven.

Het wilde westen

Wil jij samen met ons door het Wilde Westen rijden?

Reserveer dan direct deze leuke tour bij Fun Curaçao!

6/7 uren

Inbegrepen

Max 6 pers.

Open chat