Inloggen

Eetcafé De Buren ligt midden in de historische wijk van Willemstad, Punda. Punda is de oude en betoverende binnenstad van Curacao en wordt gekenmerkt door haar kleine straatjes en steegjes vol kleur en leven.

De naam Punda stamt af van het Nederlandse woord “de Punt”, wat in het Papiaments vertaald werd als Punta en later verbasterde tot Punda. In de zeventiende eeuw fungeerde de wijk als de vrijhaven van Willemstad. In 1635 werd een fort gebouwd om de haveningang van Punda te beschermen: Fort Amsterdam. De haven ligt gelegen aan de oostelijke kant van de Sint Annabaai, waar u nu de befaamde achttiende eeuwse gekleurde pakhuizen aan de handelskade kunt vinden. Een deel van deze wijk staat sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Vandaag de dag kunt u heerlijk winkelen in de pittoreske sfeer van Punda. Strijkt u eens neer na het bekijken van de reusachtige schepen in de Sint Annabaai of na het vele winkelen voor een wijntje of een biertje en maak een keuze uit de uitgebreide snackkaart. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een kop koffie met iets lekkers, een stevig ontbijt, een lekkere lunch en een goed diner.

Ook biedt de Buren gratis Internet op het terras. Dus welkom bij De Buren, want een goede Buur is beter dan een verre vriend, nietwaar?

Kenmerken

Plaats

Review toevoegen

Plaats een reactieJouw e-mail wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemeen
Prijs & kwaliteit
Zou je dit aanraden?

Nu open

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 22:00
  • Dinsdag 10:00 - 22:00
  • Woensdag 10:00 - 22:00
  • Donderdag 10:00 - 22:00
  • Vrijdag 10:00 - 22:00
  • Zaterdag 10:00 - 22:00
  • Zondag 10:00 - 22:00

Aangeboden door Beheerder

Avatar

Je moet zijn om de contactgegevens te kunnen bekijken.

Fun Curaçao Blogs