Inloggen

Museum of Natural History Curacao Museums

10 Sta. Rosaweg, Willemstad, Curaçao

Bon Biní, hartelijk welkom op de Fun Curaçao pagina van het Natuurhistorisch Museum Curaçao, een splinternieuw museumconcept waarin we de verhalen van de natuur op ons eiland visualiseren. Om u de verhalen van onze natuurlijke geschiedenis te geven!

Het museum opende op 19 februari officieel haar deuren en op 20 februari 2019 gingen de deuren open voor het grote publiek. Het museum is nu te bezoeken van woensdag tot en met zaterdag en we bieden ook rondleidingen door het museum (elke vrijdag om 10.00 uur en elke Zaterdag om 11.30 uur).

Natuurlijk gaan de meerdere activiteiten zoals gratis presentaties, workshops, wandelingen en natuurcursussen in het museum dat we vanaf juli 2018 organiseren, nog steeds goed en wordt onze evenementenlijst voortdurend bijgewerkt. Zorg ervoor dat u op onze mailinglijst staat om al onze updates te ontvangen! Nog niet op onze mailinglijst, stuur ons een e-mail op info@naturemuseumcuracao.com met uw mailinglijstverzoek!

Dus wat kun je verwachten in ons museum? Om te beginnen een volledige tentoonstelling over de geologische geschiedenis van Curaçao met alle interessante hapjes over onze rotsformaties en fossielen; een uitgebreid zicht op de Gastropod-diversiteit van onze wateren met een uitgebreide tentoonstelling met lokale schelpen, natuurfototentoonstellingen en nog veel meer, die de verhalen vertellen over onze flora en fauna.

Kenmerken

Review toevoegen

Plaats een reactieJouw e-mail wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemeen
Prijs & kwaliteit
Zou je dit aanraden?

Nu gesloten

Openingstijden

  • MaandagGesloten
  • DinsdagGesloten
  • WoensdagGesloten
  • DonderdagGesloten
  • VrijdagGesloten
  • Zaterdag 09:00 - 14:00
  • ZondagGesloten

Aangeboden door Beheerder

Beheerder

Je moet zijn om de contactgegevens te kunnen bekijken.

Fun Curaçao Blogs