Kappers op Curaçao

  • Home
  • Kappers op Curaçao

Kapper op Curaçao

Fun Curaçao

Naar de kapper op Curaçao

Ben jij ook zo gek op de Curaçaose look? Messy beach waves of een toffe invlecht. Waar kan je je haar dan beter laten doen dan op Curaçao zelf? Of je je haar nou in model wilt laten föhnen, de laatste trends wilt uitproberen of op zoek bent naar een mooie salon voor je bruidskapsel? Ontdek hier de kappers op Curaçao.

Vaak kun je bij de salons ook je nagels, je wimpers en zelfs beautybehandelingen laten doen, een win-winsituatie dus! Wij hebben de beste en leukste kappers in Curaçao voor je uitgezocht. Een bezoekje brengen aan de kapper op Curaçao is dus heel goed te doen en je vindt hier dezelfde kwaliteit als in Europa!

Europees haar laten knippen op Curaçao

Een veelgestelde, maar terechte, vraag is of de kappers op Curaçao wel om kunnen gaan met Europees haar. Het haar van Europeanen ten opzichte van Antillianen is een groot verschil. Vaak hebben Antillianen kroeshaar en dat vergt een hele andere aanpak dan het knippen van Europees haar.

Op Curaçao heb je veel kappers die gespecialiseerd zijn in Europees haar. Ook hebben deze kappers vaak een opleiding in Europa genoten. Je kunt er dus vanuit gaan dat je haar er tiptop uitziet als je de kapsalon weer uitloopt.

Kapper op Curaçao zoeken

Bij Fun Curaçao kun je snel en efficiënt kappers op Curaçao terugvinden. Je kunt zien waar ze in gespecialiseerd zijn en welke behandelingen ze eventueel aanbieden. Het is ook handig om bij het zoeken naar kappers op Curaçao de locatie te bekijken want wellicht zit er een leuke kapper op de hoek van bij accommodatie!

Moet je dus naar de kapper op Curaçao? Geen paniek dat is hier geen enkel probleem. Bekijk direct het aanbod van kappers en maak een afspraak om de perfecte coupe te krijgen op Curaçao!

Automatisch vertalen

Vertaal automatisch alle titels, beschrijvingen en recensies naar Nederlands.
Titels van vermeldingen
Beschrijvingen van vermeldingen
Recensies, berichten en profielinformatie

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodatie

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuig

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tour of Activiteit

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenement

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Waar ben je naar op zoek?
Download de App
Scan voor de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.