Kaya Kaya festival

Terug naar Blogs

Fun Curaçao
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Inhoudsoverzicht

Kaya Kaya festival is begonnen als een klein straatfeest en is nu uitgegroeid tot een van de grootste festivals op Curaçao. Kaya betekent ‘straat’ in het Papiaments wat erg passend is voor de locatie. Voor het festival worden namelijk een paar straten in de wijk Otrobanda afgezet. Jaarlijks trekt het festival duizenden bezoekers en komt de lokale bevolking samen met bezoekers op het eiland om te genieten van kunst, muziek en heerlijk eten.

Kunst op Kaya Kaya festival

Een groot onderdeel van het Kaya Kaya festival zijn de kunstwerken. Dit zijn onder andere schilderijen en muurschilderingen. Er zijn veel kunstwerken te bewonderen die gemaakt zijn door lokale artiesten en vind je terug in de straten van het festival. Het doel van Kaya Kaya is om de buurt op te knappen en de charmes van Otrobanda te laten zien. Hiermee wordt de wijk een veiligere omgeving voor de lokale bewoners en bezoekers. Doordat kunstenaars van Curaçao de gelegenheid krijgen om hun werk te laten zien, komen er meer inkomsten binnen. Dit heeft een positieve invloed op het verbeteren van het al mooie Curaçao.

Ontstaan van Kaya Kaya

Voordat Kaya Kaya het festival was zoals we die nu kennen, is het begonnen bij een straatfeest. Er waren niet veel bezoekers en het was niet georganiseerd. Het feest bleek zo leuk en gezellig te zijn dat de oprichters van het huidige festival het feest verder zijn gaan uitbreiden. De eerste officiële editie was in 2018. Elke editie werd het festival steeds een stukje groter! Ben je dus op Curaçao tijdens het Kaya Kaya festival, regel dan jouw tickets en geniet van alle mooie kunst en gezelligheid.

 

 / 

 

 / 

Automatisch vertalen

Vertaal automatisch alle titels, beschrijvingen en recensies naar Nederlands.
Titels van vermeldingen
Beschrijvingen van vermeldingen
Recensies, berichten en profielinformatie

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodatie

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuig

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tour of Activiteit

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenement

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Waar ben je naar op zoek?
Download de App
Scan voor de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.