Kaya Kaya festival

Fun Curaçao
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Inhoudsoverzicht

Kaya Kaya festival is begonnen als een klein straatfeest en is nu uitgegroeid tot een van de grootste festivals op Curaçao. Kaya betekent ‘straat’ in het Papiaments wat erg passend is voor de locatie. Voor het festival worden namelijk een paar straten in de wijk Otrobanda afgezet. Jaarlijks trekt het festival duizenden bezoekers en komt de lokale bevolking samen met bezoekers op het eiland om te genieten van kunst, muziek en heerlijk eten.

Kunst op Kaya Kaya festival

Een groot onderdeel van het Kaya Kaya festival zijn de kunstwerken. Dit zijn onder andere schilderijen en muurschilderingen. Er zijn veel kunstwerken te bewonderen die gemaakt zijn door lokale artiesten en vind je terug in de straten van het festival. Het doel van Kaya Kaya is om de buurt op te knappen en de charmes van Otrobanda te laten zien. Hiermee wordt de wijk een veiligere omgeving voor de lokale bewoners en bezoekers. Doordat kunstenaars van Curaçao de gelegenheid krijgen om hun werk te laten zien, komen er meer inkomsten binnen. Dit heeft een positieve invloed op het verbeteren van het al mooie Curaçao.

Ontstaan van Kaya Kaya

Voordat Kaya Kaya het festival was zoals we die nu kennen, is het begonnen bij een straatfeest. Er waren niet veel bezoekers en het was niet georganiseerd. Het feest bleek zo leuk en gezellig te zijn dat de oprichters van het huidige festival het feest verder zijn gaan uitbreiden. De eerste officiële editie was in 2018. Elke editie werd het festival steeds een stukje groter! Ben je dus op Curaçao tijdens het Kaya Kaya festival, regel dan jouw tickets en geniet van alle mooie kunst en gezelligheid.

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.