Kindvriendelijke stranden op Curaçao

  • Home
  • Kindvriendelijke stranden op Curaçao

Kindvriendelijke stranden op Curaçao

Fun Curaçao

Kleine ontdekkers van het eiland

Curaçao ontdekken is geschikt voor de grote maar ook kleine avonturiers. Met de kids erop uit gaan is natuurlijk heel leuk om te doen. Curaçao heeft veel stranden waar je uit kan kiezen. Alle stranden zijn geschikt om kinderen mee naartoe te nemen. Toch zijn er een aantal stranden extra fijn voor kinderen omdat deze makkelijk te bereiken zijn of de zee minder hoge golven heeft.

Een strand met een aantal handige faciliteiten is ook ideaal voor als je met kinderen reist. Ook zijn stranden waar het zand rustig afloopt in het water de perfecte plek om kinderen mee naartoe te nemen. Dus wat zijn de meest kindvriendelijke stranden op Curaçao?

Handig om te weten: Veel stranden op Curaçao hebben richting de zee kleine steentjes liggen. Het kan fijn zijn om voor je kind waterschoenen mee te nemen!

Playa Lagun is een heerlijk rustig strandje gelegen in een lagune. Door de lagune komen er geen grote golven wat dit strand ideaal maakt voor kinderen. Ook is dit strand perfect voor beginnende snorkelaars. Er is veel te zien onderwater en door de lagune is er een groot gebied die ontdekt kan worden voordat de open zee begint. Er is een restaurant aanwezig en je kan ligbedden huren. Ook is er genoeg schaduwplek waar kinderen kunnen spelen. 

Een populair en toeristisch strand is Mambo Beach. Mambo Beach ligt erg centraal en heeft alles in de buurt. Ondanks dat dit een erg populaire plek is onder toeristen, is het een fijn strand voor kinderen. Er is een speeltuin aanwezig en in de zee liggen golfblokken. Dit maakt het zwemmen voor kinderen erg plezierig. Door de vele voorzieningen die aanwezig zijn is dit gegarandeerd een geslaagde stranddag. Kies na de stranddag een van de vele restaurantjes aan de boulevard voor het avondeten. 

Gelegen in het Blue Bay Resort, maar toegankelijk voor iedereen, is strand Blue bay. Het strand heeft niet tot nauwelijks steentjes waardoor dit ideaal is voor kinderen om in te spelen. Door de vele palmbomen is er bijna altijd een schaduwplek beschikbaar. Ook is er achter het restaurant een leuke speeltuin en kidsclub aanwezig waar de kinderen zich ook kunnen vermaken.

Cas Abou heeft een prachtig strand waar je vanaf het strand geleidelijk de zee in loopt. Dit is perfect voor kleine kinderen! Er is ook een wc en restaurant aanwezig. Het restaurant heeft geen uitgebreide menukaart en dus is het handig om ook je eigen eten en drinken mee te nemen. 

Jan Thiel is net als Mambo Beach een bekend strand onder toeristen. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig en er is ook keuze uit vele restaurants. Door de golfbrekers in het water is de zee een fijne en veilige plek voor kinderen om te spelen. 

Spelen op het strand

Met de kids naar het strand is natuurlijk heerlijk, de stranden kunnen uren speelplezier geven. Dit is natuurlijk nog leuker met speelgoed erbij. Bespaar ruimte in je koffer en huur voor tijdens jullie verblijf strandspeelgoed bij Fun Curaçao! Een groot vermaak voor de kids en een klein rust moment voor jou. 

Neem de kleine ontdekkers van het eiland veilig mee in een van de autostoelen en geniet met volle teugen van wat Curaçao te bieden heeft! Bekijk alle huuritems om jouw verblijf op Curaçao nog leuker te maken.

Voor kinderen

Kinderspeelgoed huren
Kinderbedje huren op Curacao
Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

 

 / 

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodaties

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuigen

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tours & Activiteiten

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenementen

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.