Klein Curaçao

Klein Curacao
Fun Curaçao
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Inhoudsoverzicht

Je verwacht het misschien niet maar naast het mooie Curaçao heb je ook nog Klein Curaçao! Klein Curaçao is een onbewoond eiland naast Curaçao. Het ligt ongeveer op 12 kilometer afstand van Curaçao. Je kunt er dus zeker een dag naar toe als je iets bijzonders wilt meemaken.

Het eilandje is voornamelijk populair omdat het een echt bounty eiland is. Je hebt parelwit strand en het water rondom het eiland is lichtblauw. Je kunt zo de bodem en alle visjes bekijken, zonder dat je hoeft te snorkelen.

Op het kleine eiland heb je niet veel, maar je kunt er wel dingen bekijken. Je hebt een groot scheepswrak op het eiland en je hebt een vuurtoren waar je naartoe kunt. In deze vuurtoren kun je lopen en genieten van het mooie uitzicht. Wanneer je met bepaalde tourbedrijven naar Klein Curaçao gaat, kun je gebruik maken van een beachhouse die er gemaakt is. Voor de schaduw heb je een paar afdakjes waar je onder kunt liggen.

Snorkelen en duiken

Doordat het water zo helder is rondom Klein Curaçao is dit het perfecte water om te snorkelen en te duiken. Je vindt hier grote schildpadden en tropische vissen. Je kunt tussen het koraal duiken en je laten bewonderen door de onderwaterwereld.

Je kunt hier onder begeleiding duiken maar ook als je zelf een PADI hebt, kun je hier gaan duiken. Kun je niet duiken? Niet getreurd want je kunt hier ook heel goed snorkelen. De meeste mensen die hier komen zijn aan het snorkelen. Het water heeft altijd een aangename temperatuur en waant je op dit kleine eiland echt op de Cariben. Wil je een snorkelset mee richting Klein Curaçao? Deze snorkelset kun je huren bij Fun Curaçao!

Tour naar Klein Curaçao

Wil jij tijdens jouw vakantie op Curaçao ook naar Klein Curaçao? Wij zeggen doen, want het is echt een bijzonder eiland om te zien. Niet alleen het eiland zelf maar ook de tocht ernaar toe. Je komt er alleen per boot en vaak zie je tijdens de vaartocht ook nog dolfijnen!

Je hebt diverse aanbieders die jou en je gezelschap er naartoe kunnen brengen. Iedere aanbieder heeft zijn eigen extra’s. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een all-inclusive dag waarbij ontbijt en lunch wordt geregeld maar het zelf meenemen van eten en drinken is ook mogelijk.

Wil jij ook naar Klein Curaçao? Boek dan hier jouw tour!

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.