Koelbox huren op Curaçao

  • Home
  • Koelbox huren op Curaçao

Koelbox huren op Curaçao

Fun Curaçao

Altijd koel onderweg met onze koelbox

Wil je altijd een koel drankje onderweg? Dan is een koelbox huren op Curaçao de oplossing! Huur voordelig een koelbox bij Fun Curaçao. We hebben verschillende koelboxen die je kunt huren tijdens je gehele verblijf op Curaçao of voor een paar dagen. Ontdek het eiland met gekoelde dranken en eten om optimaal te genieten. Wanneer je de weg op gaat stop je simpelweg de koelbox in je auto en kan je een dag zorgeloos op pad!

Romantisch picknicken op een prachtig strand op Curaçao? Dan is een koelbox ook onmisbaar. Op Curacao moet het meeste eten en drinken gekoeld bewaard worden. Door de warmte en de zon smelt alles snel en is het niet meer eet- en drinkbaar. Dit wil je natuurlijk niet, dus een koelbox is de uitkomst!

Houd je drankjes & vlees koel op Curaçao!

Wat dacht je van een lekkere BBQ op het strand? Op Curaçao kun je bijna op alle stranden barbecueën en kun je gebruik maken van onze BBQ en koelbox. Het kan allemaal bij Fun Curaçao! Je kunt vlees gekoeld bewaren in de koelbox en je kunt er gemakkelijk een hele dag op uit.

In vele kleine supermarkten koop je voor weinig geld een zak ijs, dit doe je in de koelbox. Onze koelboxen zijn van hoge kwaliteit waardoor het ijs de hele dag zijn werk doet.

Je hebt dus geen tijdsdruk!

Lekker relaxen onder het genot van een gekoeld drankje? Dat kan met onze handige strandstoelen. Ze zijn lekker compact en makkelijk mee te nemen! Zo maak je jouw stranddag compleet. Bij Fun Curaçao kun je jouw gehele stranduitrusting huren!

Huuritems

Huuritems op Curaçao

Geniet volop van jouw verblijf op Curaçao

 

 / 

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodaties

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuigen

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tours & Activiteiten

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenementen

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.