Landhuis Klein Santa Martha

Landhuis Klein Santa Martha is een grote suikerriet- en divi-divi-plantage van 480 hectare uit de jaren 1700.

Landhuis Klein Santa Martha was ooit een van de drie grootste zoutproducenten op het eiland, samen met Landhuis Groot Santa Martha en Landhuis San Nicolas, dankzij de grote zoutpannen en de nabijgelegen baai van Santa Martha die het meest productief zijn op het eiland.

Tegen het jaar 1910 produceerde de plantage 6000 vaten zout. Tussen 1937 en 1938 heeft de overheid het onroerend goed geveild voor 35.000 gulden. Sindsdien was het leeg gebleven waardoor elementen als regen en winderosie hun tol konden eisen op de plantage.

In 2014 voltooide de afdeling Monumentbescherming van Curacao de restauratie van de plantage. Tegenwoordig is Landhuis Klein Santa Martha een boetiekhotel en restaurant. Het boetiekhotel biedt 4 geweldige kamers en 1 appartement. De persoonlijke zorg door de eigenaars en het gemotiveerde team geeft u een echt ‘thuisgevoel’, wat onze gasten zeer waarderen.

Ons bekende restaurant is 7 dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en diner.

Video

Open tijdens

  • Dinner

  • Lunch

  • Ontbijt

Keuken

  • Grill

  • Hamburgers

  • Vegetarisch

  • Vis

Scan of download de QR code

Reviews

0 beoordelingen

Plaats een review

Geef een reactie op een recensie

Is dit jouw bar / restaurant?

Claim jouw item om informatie bij te werken, op reviews te reageren en meer!

Rapporteer dit item

U heeft deze vermelding al gemeld

Dit is privé en wordt niet gedeeld met de beheerder van het item.

Afspraken

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

Sollicitatieformulier

Claim jouw item bij Fun Curaçao

Delen

De kosten voor verhuren via Airbnb

Wanneer je jouw huis, appartement of B&B -kamer wilt verhuren voor € 100,- per nacht, zal je deze op Airbnb moeten zetten voor € 87,-. De servicekosten voor de huurder zijn dan namelijk € 13,05 (uitgaande van 15%) wat in totaal dus uitkomt op een verhuurprijs van € 100,- per nacht. Over die € 87,- moet je als verhuurder dan nog 3% servicekosten betalen. Eindstand zal je als verhuurder € 84,39 overhouden.

De kosten voor verhuren via Booking.com

Bij Booking.com werkt het iets eenvoudiger en betaal je slechts als verhuurder servicekosten. Dit is in Nederland 12% voor verhuurders. Wanneer je jouw huis, appartement of B&B -kamer zal aanbieden voor € 100,- per nacht, betaal je € 12,- aan Booking.com. Je zal hier dus € 88,- overhouden.

De kosten voor verhuren via Fun Curaçao

Fun Curacao hanteert slechts 8% servicekosten voor verhuurders. Wanneer je jouw huis, appartement of B&B -kamer zal aanbieden voor € 100,- per nacht, betaal je € 8,- aan Fun Curaçao. Je zal hier dus € 92,- overhouden. Fun Curaçao is veruit de voordeligste keuze.