Lange termijn auto huren op Curaçao

Lange termijn auto huren op Curaçao

Lang huren is bij ons mogelijk!

Jaarlijks komen er duizenden studenten en werkenden naar Curaçao om hier een tijd te verblijven. Het eiland wordt steeds populairder om voor lange tijd te bezoeken. Vele bedrijven zoeken stagiaires of medewerkers die hun team komen versterken.

Mocht jij nu ook voor langere tijd op Curaçao komen, dan kun je gewoon een auto bij ons huren! Er zijn vele mogelijkheden met betrekking tot een auto wanneer je voor een lange termijn huurt bij Fun Curaçao. Wij willen graag dat je in deze periode niks mist aan jouw auto. Wij zullen er dan ook alles aan doen om jouw wensen te vervullen. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen voorkeuren en vooral bij het huren voor een langere termijn van een auto op Curaçao. Rij je het liefst in een automaat of juist een schakelauto? Laat het ons weten en wij kijken of wij dit nog beschikbaar hebben.

Goedkope auto huren op Curacao

Huur een auto voor een lange termijn

Zorgeloos huren op Curaçao!

Goedkope auto op Curacao huren

Beste service; Fun Curaçao

Fun Curaçao is een bedrijf wat zich specialiseert in de verhuur van auto’s voor langere termijn. Uiteraard is het mogelijk om een auto voor een korte periode te huren maar onze prijs kwaliteit verhouding voor lange verhuur is bij uitstek voor studenten een uitkomst!

Wij hebben voornamelijk kleine tot middelgrote auto’s gekozen omdat deze over het algemeen zuiniger rijden dan grote auto’s. Als stagiaire of werkende is het leven op Curaçao al duur genoeg en daarom vinden wij het belangrijk dat we je iets betaalbaars kunnen aanbieden. Al onze auto’s beschikken natuurlijk over airco zodat je nooit oververhit aankomt op je werk.

Wil je dus een auto huren voor een langere termijn/periode op Curaçao? Dan hoef je niet meer verder te zoeken want bij Fun Curaçao ben je sowieso aan het goede adres.

Curaçao ontdekken

Wil jij samen met ons Curaçao ontdekken?

Reserveer dan direct een leuke tour bij Fun Curaçao!

Open chat