Tours op Curaçao

  • Home
  • Tours op Curaçao

Tours op Curaçao

Fun Curaçao

Curaçao verkennen

Wil je echt iets gaafs en leuks doen tijdens je verblijf of vakantie op Curaçao? Boek dan een excursie naar Klein Curaçao. Je maakt gegarandeerd een onvergetelijke dag mee waarbij je verblijft op een klein onbewoond eiland.

Tour op Curaçao met eigen auto

Je kunt ervoor kiezen om een tour op Curaçao te doen met een eigen auto. Het kan erg leuk zijn om met je auto rond te toeren op het eiland en te stoppen waar je zelf wilt. Je bent hier niet afhankelijk van een touroperator en je kunt je eigen vertrektijden en tussenstops bepalen. Enige nadeel van een eigen georganiseerde tour op Curaçao met de auto is dat je misschien mooie plekken of highlights mist.

Via Fun Curaçao kun je eenvoudig goedkoop en snel een auto huren voor tijdens je verblijf op Curaçao. Er is een groot aanbod van huurauto’s waardoor je een auto kunt huren die voldoet aan jouw wensen.

ATV tour op Curacao

Heb je zin in een leuke uitdaging op Curaçao en hou je wel van een beetje adrenaline? Dan is een ATV tour op Curaçao erg leuk voor je. Je krijgt een eigen quad waar je met twee personen op kunt. Je hebt vooraf de keuze om je tour te kiezen waar je naartoe wilt rijden. Zo heb je bijvoorbeeld ene ATV Oosten tour waarbij je het oosten van Curaçao gaat ontdekken.

Het is leuk om dit met een groep mensen te doen en mocht je met z’n tweeën of alleen zijn, dan leer je nieuwe leuke mensen kennen. Opzoek naar een beetje adrenaline tijdens je vakantie op Curaçao? Dan is een ATV tour jou op het lijf geschreven!

Off road tour op Curacao

Curaçao heeft ook een ruigere zeekant die erg mooi is en de moeite waard is om te bezoeken. Je kunt hier niet heen met een normale auto en zult hiervoor met een safari wagen of jeep naartoe moeten gaan. Er zijn gelukkig touroperators op Curaçao die dergelijke wagens hebben. Zij nemen je mee naar de ongerepte natuur aan de noodkant van Curaçao. Je kunt hier grotten, blowholes en grote cactussen tegenkomen. Je kunt met een off road tour / safaritour op Curaçao kiezen uit diverse routes zodat je zelf kunt kiezen wat je gezien wilt hebben.

Benieuwd naar deze safari tours op Curaçao? Bekijk dan direct het aanbod voor leuke tours op Curaçao en boek direct jouw off road tour voor een leuk avontuur!

 

 / 

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodaties

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuigen

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tours & Activiteiten

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenementen

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.