Fun Curaçao

Leuke tours op Curaçao

Ontdek de leukste tours van het eiland!

Als je aan Curaçao denkt, dan denk je aan zon, zee en strand. Maar dit eiland heeft zoveel meer te bieden dan alleen dat! Boek leuke tours op Curaçao om het optimale uit je verblijf op het eiland te halen. Om gegarandeerd te zijn van een plekje is het verstandig om tijdig je tour te boeken. Het zou zonde zijn als jij die leuke tour of activiteit niet kunt doen omdat het al is volgeboekt! Gelukkig heb je op ons platform een groot aanbod van tours die je ook direct gemakkelijk kunt boeken. 

Beleef fantastische ervaringen, van relaxte boottrips tot gave safaritours. Je vindt het hier allemaal!  Op deze manier pak je alle mooie kanten van Curaçao mee en kun je optimaal van het eiland genieten. Bezoek niet alleen je bestemming, beleef ‘m ook!

Bij Fun Curaçao kun je diverse soorten tours boeken

  • Boottrips: ga gezellig een dag naar Klein Curaçao en laat je betoveren door de witte stranden en het lichtblauwe water.
  • ATV of UTV tours: zin in een leuk avontuur waarbij je zelf achter het stuur zit? Dan is een ATV of UTV tour echt een aanrader, waarbij je het ruige Noorden, Oosten of Westen kunt ontdekken.
  • Off road tours: de zogenoemde off road tours worden ook wel safaritours genoemd. In een jeep of grotere open wagen ga je op pad en bezoek je de meest bijzondere plekjes op Curaçao.

Benieuwd welke tours er nog meer zijn om te boeken? Bekijk dan snel het gehele aanbod en haal alles uit je verblijf op Curaçao!

Huuritems op Curaçao

Geniet volop van jouw verblijf op Curaçao

Wist je dat...

  • Curaçao ook een hele ruige kant kent en prachtige natuur heeft?
  • Je de uithoeken van Curaçao kunt ontdekken met een UTV of Jeeptour en je op plaatsen kunt komen die je alleen met een 4×4 voertuig kunt bereiken?
  • Je op Curaçao kunt zwemmen met dolfijnen?
  • Je een Jeepsafari kunt doen maar ook een onderwatersafari kunt beleven met een onderwaterscooter op Curaçao?
  • Klein Curaçao een klein onbewoond eiland is?

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.