Leukste wandelroutes Curaçao

  • Home
  • Leukste wandelroutes Curaçao

Leukste wandelroutes op Curaçao

Fun Curaçao

Wandelen op curacao

Curaçao is een prachtig eiland waar veel te beleven is. Als je tijdens jouw verblijf iets actiefs wilt doen, is wandelen een leuk idee! Je hebt nationale parken, twee bergen die je kan beklimmen en een heel leuk centrum waar van alles te beleven is. Als je echt een goede wandeling wilt maken of een van de bergen wil beklimmen, wordt aangeraden dit vroeg in de ochtend te doen. Dit is omdat de temperaturen op Curaçao hoog oplopen en het midden op de dag niet verstandig is om vol in de zon een lange wandeling te maken. Maar wat zijn nou de leukste wandelroutes op Curaçao?

De hoogste berg gelegen in het Westen van Curaçao, is de Christoffelberg. Vanaf de top van de berg heb je uitzicht over heel het eiland! Op een heldere dag is het zelfs mogelijk om omliggende landen te zien. 

Als je foto’s van Curaçao hebt gezien, heb je vast ook de gekleurde huizen van de handelskade voorbij zien komen. De handelskade is in het centrum van Willemstad op het randje van de wijk Punda te vinden. Het centrum bestaat ook uit de wijken Scharloo, Pietermaai en Otrobanda. Door het hele centrum zijn muurschilderingen te vinden die je allemaal kan bewonderen met een kunstroute. De wijken zijn zelfs zo mooi dat ze ook op de UNESCO werelderfgoedlijst staan!

Heb je altijd al willen zien hoe de zee woest tegen kliffen op botst? Dit spektakel is in het nationale park Shete Boka te zien. Het park ligt op de noordkant van Curaçao waar de zee een stuk ruiger is dan bij andere delen op het eiland. Bij Shete Boka zijn er twee wandelroutes die je kan lopen. 

De tweede grote berg op Curaçao is de Tafelberg. Zoals je hierboven op de foto kan zien heeft de berg een platte oppervlakte wat te vergelijken is met een ‘tafel’. Wandelen bij de Tafelberg is ook mogelijk tijdens de zonsopgang of zonsondergang!

Vakantiehuis op curacao

Na een lange wandeling heerlijk thuiskomen in jouw eigen vakantie huis of appartement? Fun Curaçao heeft een groot aanbod aan vakantiehuizen waar voor iedereen iets tussenstaat! Geniet tijdens jouw verblijf op het eiland van alle rust en vrijheid, dobber in het zwembad en kook je eigen maaltijden als je een keer niet uiteten wilt. Ontdek Curaçao met luxe en comfort. Over het hele eiland zijn vakantiehuizen beschikbaar. Wil je een rustige vakantie en kom je voor de stranden? Dan is een vakantiehuis in het Westen iets voor jou! Wil je dichterbij de bars, restaurants en uitgaansgelegenheden zijn? Neem dan een centraal gelegen vakantiehuis zoals rond Jan Thiel, Mambo Beach 

Door het boeken van jouw vakantiehuis via Fun Curaçao, kom je persoonlijk in contact met de aanbieder. Bekijk het hele aanbod hieronder!

Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

 

 / 

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodaties

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuigen

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tours & Activiteiten

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenementen

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.