Markten op Curaçao

Fun Curaçao
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Inhoudsoverzicht

Proeven van het echte Curaçaose leven kan op de verschillende markten op het eiland. Ontdek lokale producten, heerlijk eten en een stukje cultuur. Over heel Curaçao zijn verschillende markten verspreid, wij hebben er een paar voor jou op een rijtje gezet!

Marshe Nobo

Een van de meest bekende markten op Curaçao is Marshe Nobo, ook wel de ‘nieuwe’ of ‘ronde’ markt genoemd. Deze markt is te vinden in Punda, het centrum van Willemstad. De naam ronde markt is er niet voor niks, de markt is in de vorm van een cirkel. Het bestaat uit twee verdiepingen en is de ideale plek om een leuke souvenirs te kopen. De markt is op zondag na, de hele week van ‘s ochtends tot het eind van de middag geopend. Je hoeft geen hele dag vrij te plannen om de markt te bezoeken, je loopt er aardig snel doorheen. Toch is het zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

De ronde markt
Marshe Nobo Curaçao
De ronde markt

Leuk om te weten: Wil je echt lokaal eten proeven? Naast de ronde markt is Plasa Bieu te vinden. Plasa Bieu is een grote hal met verschillende kraampjes waar vooral rond lunch tijd veel lekker eten te halen is. Meer plekken ontdekken waar je lokaal eten kunt halen? Lees het in onze blog over lokale eettentjes!

Plantage Brakkeput Ariba

Plantage Brakkeput Ariba Curacao
Plantage Brakkeput Ariba

Elke zaterdag is er tot het begin van de middag een boerenmarkt bij de plantage Brakkeput Ariba. Deze markt is ideaal om verse producten van het eiland te halen. Er zijn verschillende soorten groenten, fruit en andere lekkernijen. De eigenaren van de markt werken samen met boeren die biologische producten ook heel belangrijk vinden.

Hofi Moringa

Hofi Moringa Curacao
Hofi Moringa

Elke zaterdag en zondag is deze leuke markt in Willemstad te vinden. Er zijn veel kraampjes waar een combinatie van kunst, kleding, accessoires, beautyproducten en lokaal eten verkocht wordt. Kortom genoeg te zien!

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.