Fun Curaçao

Met kinderen naar Curaçao

Naar Curaçao met kids?

Is Curaçao een geschikt land om met de kids naar toe te gaan op vakantie? Deze vraag wordt vaak gesteld en het antwoord is eenduidig en simpel: Ja! Curaçao is het perfecte eiland voor een geweldige vakantie met kinderen.

Doordat Curaçao veel bezocht wordt door Europeanen en de Nederlandse invloeden terug te vinden zijn, is Curaçao juist een handige vakantiebestemming met kinderen. Je hebt alle voordelen zoals drinkwater uit de kraan en babyvoeding in de supermarkt. Je kunt er bijna alle producten die je in Europa hebt ook vinden dan wel een vergelijkbaar alternatief.

Activiteiten met kinderen op Curaçao

Doordat het klimaat perfect is kun je altijd heerlijk naar buiten met je kinderen op Curaçao. Je hebt ontzettend veel mooie stranden op Curaçao die ook geschikt zijn voor kinderen. Door de lage branding en het lang ondiep blijft, kun je gerust je kinderen laten spelen in de zee en op het strand.

Er zijn ook toeristische plekken waar veel kinderen zijn waardoor de kans dat ze leuke vriendjes en vriendinnetjes krijgen erg groot is. De streken Jan Thiel en Mambo zijn populaire trekpleisters voor gezinnen met kinderen op Curaçao.

Huuritems op Curaçao

Geniet volop van jouw verblijf op Curaçao

Struisvogelfarm met kinderen op Curaçao

Waan je even in Afrika op de struisvogelfarm van Curaçao. In een safaritruck maak je een rondje over de farm waarbij een gids je alles vertelt over struisvogels. Halverwege de rit mag je struisvogels voeren. Kinderen vinden het voeren van de struisvogels altijd erg leuk om te doen. Deze mooie vogels zijn voor kinderen uniek en groot. De activiteit wordt goed begeleidt door een gids waardoor je met een gerust hart je kinderen bij de dieren kunt laten kijken en voeren. Aan het einde van de tour laat de gids zien hoe sterk struisvogeleieren zijn en mag iedereen, inclusief de kinderen, erop staan. Op het terrein heb je ook een restaurant waar je een struisvogelomelet of struisvogelbiefstuk kunt bestellen. Kinderen kunnen zich vermaken in het speeltuintje bij het restaurant.

Christoffelpark

Een groot deel van Curaçao bestaat uit nationaal park, om precies te zijn het 2.300 hectare grote Christoffelpark. Voor een actief uitje ben je hier aan het goede adres. Er zijn wandelpaden die je via dichtbegroeide bossen en woestijnachtige gebieden naar de top op 375 m hoog leiden. Ook met kinderen is dit leuk om te bezoeken. Ze kunnen heerlijk klauteren en klimmen. Wellicht red je het niet tot de top met kinderen maar het uitzicht onderweg is ook fantastisch!

Boot varen

Met al het water rondom Curaçao zijn er genoeg mogelijkheden voor boottochtjes. Er zijn heel veel bedrijven die boottochten aanbieden. Wil je een rustig boottochtje dan is het aan te raden door binnen de Spaanse wateren te varen. Dit is relatief rustig water en amper golven. Wil je een leuk avontuur beleven? Dan is het superleuk om een boottocht te boeken naar Klein Curaçao. Dit is ook zeker geschikt voor kinderen alleen onderweg heb je meer golven dan bij het Spaanse Water.

Op vakantie naar Curaçao met kinderen

Nog niet zeker of je naar Curaçao op vakantie wilt gaan met je kids? Dan nog even een paar goede redenen waarom je naar Curaçao met kinderen wilt gaan:

  • Zon, zee en strand, lekker ontspannen terwijl je kinderen in het zand spelen.
  • Prachtig blauw water waar het hele gezin heerlijk in kan zwemmen.
  • Fantastische restaurants die geschikt zijn om te bezoeken met kinderen.
  • Veel kinderactiviteiten waar je naar toe kunt gaan.

 

 / 

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodaties

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuigen

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tours & Activiteiten

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenementen

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.