Top 6 mooiste snorkelstranden op Curaçao

  • Home
  • Top 6 mooiste snorkelstranden op Curaçao

Top 6 mooiste snorkelstranden op Curaçao

Fun Curaçao

Een mooi strand waar je kan snorkelen

Curaçao is een werkelijk snorkelparadijs. Bij bijna alle stranden heb je prachtig koraal en mooie vissen om naar te kijken. Sommige stranden zijn mooi om te snorkelen maar hebben zelf niet een fijn strand om een hele dag op te liggen. Wat zijn nou de mooiste snorkelplekken op Curaçao die je perfect kan combineren met een stranddag? Fun Curaçao zet de top 6 mooiste snorkelstranden voor jou op een rijtje!

Playa Porto Mari is ‘the place to be’ voor een optimale stranddag. Het strand is parel wit en er zijn genoeg faciliteiten aanwezig om jezelf een dag te vermaken. Er is een goed douchegebouw, een restaurant en natuurlijk ook een prachtige snorkel hotspot. Het is belangrijk je hier goed in te smeren tegen de zon, voordat je het weet ben je uren bezig met snorkelen in de helder blauwe zee. 

Kokomo Beach is een klein strand met alle fijne voorzieningen die je nodig hebt voor een relaxte stranddag.  Er zijn ligbedjes, een restaurant en zelfs eet en drink service aan je ligbedje. Naast dat je bij Kokomo Beach helemaal verwend wordt, is het ook nog een prachtige plek om te snorkelen! Het is ook leuk om een foto te maken bij de schommel in het water. 

Op het terrein van het prachtige Blue Bay resort is Blue Bay Beach te vinden. Het strand staat vol met palmbomen die voor een fijne schaduw zorgen. Niet alleen het strand is mooi, ook de zee is een geweldige plek om te snorkelen. Al vrij snel langs de kust kom je scholen met vissen tegen. 

Een van de populairste stranden op Curaçao met een mooie snorkelhotspot is Grote Knip. Grote Knip heeft een uitgestrekt wit strand waar je in de schaduw of de zon kan liggen. Huur een bedje of zit op je eigen handdoek. De enige faciliteit die aanwezig is, is een kleine snackbar. Deze is niet altijd open dus zorg dat je genoeg eten en drinken in een koelbox meeneemt!

Een klein strandje gelegen richting het oosten van het eiland is Director’s Bay. Het strand heeft geen faciliteiten maar is een prachtige plek om naartoe te gaan. Niet alleen bovenwater heeft het kleine strand zijn charmes, onder de zeespiegel gebeurd van alles! Er is een uitgebreid gebied waar gesnorkeld kan worden. 

Gelegen tussen 2 grote rotsen ligt het idyllische strand Playa Lagun. Playa Lagun is thuis voor allemaal verschillende soorten onderwater dieren. Door de lagune is er geen heftige golfslag en kan je heerlijk op je gemak gaan snorkelen. 

Snorkels huren

Snorkelen op Curaçao is een grote aanrader als je op het eiland verblijft. Prachtig koraal, exotische vissen en het is zelfs mogelijk om met schildpadden te snorkelen! Huur gemakkelijk een snorkel bij Fun Curaçao en geniet van wat de onderwaterwereld te bieden heeft. Zo hou je extra ruimte over in je koffer en kan je zelf bepalen voor hoe lang je de snorkel wilt huren. 

Snorkelen geeft plezier voor jong en oud! Daarom bieden wij grote en kleine maten voor snorkels en flippers. 

Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

 

 / 

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodaties

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuigen

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tours & Activiteiten

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenementen

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.