Natuurhistorisch museum Curaçao

  • Museum
Bon Biní, hartelijk welkom op de Fun Curaçao pagina van het Natuurhistorisch Museum Curaçao, een splinternieuw museumconcept waarin we de verhalen van de natuur op ons eiland visualiseren, om aan jullie de verhalen van onze geschiedenis te vertellen!

Het museum opende op 19 februari officieel haar deuren en op 20 februari 2019 gingen de deuren open voor het grote publiek. Het museum is nu te bezoeken van woensdag tot en met zaterdag en we bieden ook rondleidingen door het museum (elke vrijdag om 10.00 uur en elke Zaterdag om 11.30 uur).

Natuurlijk gaan de meerdere activiteiten zoals gratis presentaties, workshops, wandelingen en natuurcursussen in het museum dat we vanaf juli 2018 organiseren, nog steeds goed en wordt onze evenementenlijst voortdurend bijgewerkt. Zorg ervoor dat u op onze mailinglijst staat om al onze updates te ontvangen! Nog niet op onze mailinglijst, stuur ons een e-mail op info@naturemuseumcuracao.com met uw mailinglijstverzoek!

Dus wat kun je verwachten in ons museum? Om te beginnen een volledige tentoonstelling over de geologische geschiedenis van Curaçao met alle interessante stukjes over onze rotsformaties en fossielen; een uitgebreid zicht op de Gastropod-diversiteit van onze wateren met een uitgebreide tentoonstelling met lokale schelpen, natuurfototentoonstellingen en nog veel meer, die de verhalen vertellen over onze flora en fauna.

Scan of download de QR code van deze locatie

Deel jouw ervaring en laat een review achter

Deel jouw ervaring

Stuur een reactie op een review

Gesloten
  • Zaterdag 09:00 - 14:00

Maandag

Is deze locatie van jou?

Claim deze locatie om informatie bij te werken, op reviews te reageren en meer! Dit is en blijft geheel kosteloos.

Jouw rapportage is verzonden, hartelijk dank hiervoor.

Je wordt per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang.

Geef aan waarom je dit item meldt. Meldingen gebeuren privé en worden niet gedeeld met de aanbieder hiervan.

Planner

 

 / 

 

 / 

Automatisch vertalen

Vertaal automatisch alle titels, beschrijvingen en recensies naar Nederlands.
Titels van vermeldingen
Beschrijvingen van vermeldingen
Recensies, berichten en profielinformatie

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Sollicitatieformulier

Item toevoegen

Accommodatie

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuig

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tour of Activiteit

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenement

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Waar ben je naar op zoek?
Download de App
Scan voor de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.