Nachtleven van Curaçao

Fun Curaçao
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Inhoudsoverzicht

Heerlijke stranddagen, culturele ontdekkingen, prachtige natuur, Curaçao heeft het allemaal! En niet alleen overdag is veel te beleven. Wanneer de prachtige zonsondergang is geweest, begint het nachtleven van Curaçao. Avonden met live muziek waar je kan salsadansen, feestjes op het strand en je kan zelfs tot in de late uren door bij de leukste clubs. Lees in deze blog meer over het uitgaan en nachtleven van Curaçao!

Live muziek

Veel restaurants en barretjes op Curaçao hebben 1 dag in de week live muziek. Dit gaat vaak gepaard met een happy hour en belooft altijd een leuke avond te worden. Op donderdagavond vanaf 20:30 is de Nieuwestraat in Pietermaai ‘the place to be’ voor een avond genieten en dansen op live muziek. Bij het restaurant Mundo Bizarro is elke donderdagavond ‘salsa avond’. Leuk om mee te doen maar ook om naar te kijken!

Elke zondag om 17:00 is bij Kokomo Beach happy hour en livemuziek. Hier hoef je niet je hele avond voor vrij te plannen, Kokomo Beach is elke dag na 18:00 gesloten. Kijk voor alle plekken met live muziek op het eiland per restaurant goed op welke dagen ze dit hebben en vanaf hoe laat het begint. Zo weet je zeker dat je kan mee genieten en voor de liefhebbers je heupen kan zwaaien.

Handig om te weten: Op zaterdagavond zijn de restaurantjes in Pietermaai na 22u niet open om nog na te borrelen. Dit is omdat veel mensen op deze dag naar andere feesten op het eiland gaan.

Strandfeesten

Dansen met blote voeten in het zand onder de palmbomen, het geluid van de zee, sfeervolle lampjes… De meest gewilde feesten op Curaçao zijn misschien wel de strandfeesten. Je bent tenslotte op een eiland omringd door zee en strand! Aan strandfeesten zijn er ook zeker genoeg. De populairste beachparty’s zijn vanaf woensdag te vinden bij Mambo Beach en vanaf vrijdag bij Jan Thiel Beach.

Handig om te weten: De meeste strandtenten hebben een happy hour vanaf 17:00 en sluiten tussen 01:00 en 02:00.

Clubs

Voor de echte feestbeesten is er ook tot in de late uurtjes wat te doen op Curaçao. Er zijn een aantal bekende clubs die rond 23:00 open gaan en de deuren in de vroege ochtend weer sluiten. Dit zijn bijvoorbeeld club Liv in Salina en club Live973 bij Mambo Beach.

Kortom, op Curaçao vindt je een goed nachtleven voor ieder wat wils!

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.