Tours op Curaçao

Tours op Curaçao

Ontdek Curaçao met behulp van de leukste tours

Curaçao is een land wat bij iedereen op zijn of haar bucketlist zou moeten staan. Dit land staat bekend om de witte stranden, de gezellige mensen en het heerlijke eten. Nu kan je ervoor kiezen om geheel op eigen houtje het eiland te ontdekken, echter loop je op deze manier wel een hele hoop mooie dingen mis.

Het is veel beter om tijdens jouw vakantie één van onze toffe Curaçao tours te volgen. De Curaçao tours van Fun Curaçao staan gelijk aan een onvergetelijke ervaring. Laten we snel eens bekijken wat Fun Curaçao voor jou zou kunnen betekenen!

Tours Curacao

Neem een tour bij Fun Curaçao

Ontdek zo het mooie Curaçao!

Diverse soorten Curaçao tours

Bij Fun Curaçao zijn er op dit moment ruim 6 verschillende soorten Curaçao tours te vinden. Door dit ruime aanbod aan verschillende soorten tours kan je de vakantie houden die perfect aansluit bij jouw interesses. Voor een volledig overzicht van de verschillende soorten Curaçao tours en van de voordelen kun je hier kijken.

Om je toch al iets te laten zien hebben we hieronder de Curaçao tours even op een rijtje gezet:

Oosten Tour:

Tijdens de Oosten Tour ontdek je het oosten van het land. Voor mensen die wel houden van een bijzondere en avontuurlijke vakantie is dit de Curaçao tour die je moet hebben gedaan.

Westen Tour:

Ook de Westen Tour is erg bijzonder om mee te maken. Het westen van het land staat bekend om de vele stranden. Voor een zon, zee en strandvakantie is dit de tour die voor jou geschikt is.

Het Wilde Westen: 

Als je niet genoeg kunt krijgen van de wilde natuur op Curaçao dan is dit de tour voor jou. Tijdens deze tour ga je als een echte avonturier off road, je komt langs de meest bijzondere plekken van heel het eiland!

Blauwe Kamer Tour:

Mensen die graag een heerlijke actieve dag willen beleven, kunnen hun geluk niet op bij deze tour. Wij nemen je mee naar de Blauwe Kamer waar je van een klif kunt springen en kunt snorkelen in een grot!  Echt één van de meest unieke soorten Curaçao tours.

Stranden Tour:

Wil jij niets missen van de stranden van Curaçao dan is dit de tour voor jou. Samen met ons ga je alle mooie stranden af, uiteraard met voldoende tijd om even heerlijk te bakken in de zon.

Snorkel Tour:

Een vakantie op Curaçao is niet compleet zonder gesnorkeld te hebben. Wanneer je kiest voor de speciale snorkel Curaçao tours zal je de meest bijzondere vissen tegenkomen in het water.


Door te kiezen voor een van onze Curaçao tours zal je het meeste uit jouw vakantie kunnen halen. Het land Curaçao is al bijzonder om te zien, maar dankzij deze Curaçao tours zal je langs alle iconische plaatsen komen. Neem snel een kijkje bij de tours van Fun Curaçao om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Voor je het weet heb je een vakantie achter de rug waar je voor jaren lang aan terug zal denken!

Open chat