Piscadera Bay

Fun Curaçao
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Inhoudsoverzicht

Piscadera Bay ligt net iets boven Otrobanda in Willemstad. Piscadera Bay is de ideale locatie om even tot rust te komen. Je bevindt je in een groene omgeving langs de kust. Op een korte afstand van het centrum van Curaçao, is de drukte voor liefhebbers ook snel op te zoeken. Langs Piscadera Bay liggen een aantal mooie resorts met spierwitte stranden. Verblijf je niet in een van de resorts? Dan is Piscadera Bay ook heel leuk om naartoe te gaan. Je hebt namelijk naast een strand, een paar leuke restaurantjes die zeker de moeite waard zijn.

Pirate Bay

Piratebay Curaçao
Restaurant Piratebay Curaçao
Tomatoes at the Beach

Pirate Bay is minder gevaarlijk dan dat het klinkt! Er zijn natuurlijk geen echte piraten maar het decor van het restaurant en het strand laten je even wanen in een echte piratenstemming. Voor een relaxte sfeer en de mogelijkheid om met de voeten in het zand te eten of drinken, is Pirate Bay zeker een aanrader voor tijdens jouw verblijf op het eiland. Omdat Pirate Bay aan de zuidkant van het eiland zit, kan je hier een prachtige zonsondergang zien. Voor de pizza liefhebbers zit naast Pirate Bay de pizzeria Tomatoes. Ook hier hangt een fijne sfeer en heb je een prachtig uitzicht op het strand.

Er zijn ook strandbedjes beschikbaar waardoor je een dagje strand goed kan combineren met heerlijk uiteten gaan. Ook alleen een dag naar het strand is de moeite waard.

Leuk om te weten: Als je gekke geluiden hoort kunnen dat zomaar de huis papegaaien zijn!

De Visserij

Uitzicht bij De Visserij
Heerlijk eten bij De Visserij
De Visserij Curaçao

Langs de Piscadera Bay en naast Pirate Bay ligt de Visserij. Bij de Visserij zie je de vissersboten binnenkomen en worden een aantal vissoorten voor je neus klaargemaakt. Dan weet je pas dat het echt vers is! Er is geen uitgebreid menu (vaak keuze uit maximaal 4 items), maar dit betekend wel dat ze zich hebben gespecialiseerd in het bereiden van de vis. De Visserij is vooral voor de garnalen en tonijn liefhebbers ‘heaven on earth’. Er hangt een hele ontspannen sfeer en twijfel vooral niet of je de garnalen met je handen kan eten. Door het restaurant staan een aantal wastafels waar je je handen weer netjes kan wassen. Dus, genieten maar…. !

Handig om te weten: De visserij is een erg populaire eet spot op het eiland. Om deze reden kan het zijn dat er na 18:00 al een lange rij staat. Lukt het niet om er op tijd te zijn? De rij gaat over het algemeen snel dus laat je hierdoor niet afschrikken!

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.