Prijzen snorkelen op Curaçao

  • Home
  • Prijzen snorkelen op Curaçao

Prijzen snorkelen op Curaçao

Fun Curaçao

Kosten snorkelen op Curaçao

Vanuit het vliegtuig is de azuurblauwe zee van Curaçao al te bewonderen. Dan ben je geland en is het eindelijk tijd om ook zelf de prachtige stranden van het eiland te ontdekken. Door de vele stranden en heldere water is Curaçao een echt snorkelparadijs.

Maar wat zijn de prijzen van snorkelen op Curaçao? Je kan naar elk strand je eigen snorkel meenemen of huren bij Fun Curaçao om te snorkelen. Dit is geheel gratis! Snorkelen is een eenvoudige en leuke manier om de onderwaterwereld van Curaçao te ontdekken. 

Eventuele prijzen van snorkelen langs de stranden op Curaçao kan de entree en/of een ligbedje van een strand zijn. Bekijk alle stranden om de tarieven per strand te zien.

Snorkeltours

Een dag snorkelen met een gids is ook mogelijk! Er zijn verschillende snorkeltours waar je uit kan kiezen. De prijzen van de tours zullen verschillen per aanbieder. Het leuke van een tour is dat je allemaal verschillende plekken op 1 dag ontdekt en daar meer informatie over krijgt. 

Mooiste snorkelplekken op Curaçao

Blauwe kamer op Curacao
De Blauwe Kamer

Een van de mooiste snorkelplekken van Curaçao zijn de Blauwe Kamer, Playa Porto Mari en Playa Lagun. 

De Blauwe Kamer is een grot waar je alleen in kan door onder een rots door te zwemmen. Het zonlicht valt op een bepaalde manier naar binnen waardoor het water licht lijkt te geven.

Playa Porto Mari heeft een groot gebied om te snorkelen met allemaal verschillende soorten vissen en koraal. Ook is het een fijn strand om de hele dag op te liggen. 

Playa Lagun is een mooi klein strand met twee hoge kliffen die langs de lagune liggen. Dit is boven en onderwater een adembenemende plek.  

Heb je ook heel veel zin om te snorkelen op Curaçao en ben je nieuwsgierig wat er onder de zeespiegel allemaal gebeurt? Bespaar ruimte in je koffer en huur voor tijdens jouw verblijf een snorkel!

Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.