QR code gebruiken

  • Home
  • QR code gebruiken

De QR-code optimaal gebruiken

Accommodaties | Bars & Restaurants | Verhuurbedrijven | locaties

Jouw item op Fun Curaçao heeft zijn eigen unieke QR-code, maar wat heb je er eigenlijk aan en hoe kun je deze QR-code optimaal gebruiken?

Groei door het gebruik van jouw QR-code

Reden 1 - Reviews ontvangen

Meer dan 78% van alle bezoekers raadpleegt eerst de reviews voordat ze ergens heen gaan of iets online boeken. Wanneer je geen tot weinig reviews hebt, wordt het automatisch lastiger om te concurreren met aanbieders die dit wel hebben.

Met je persoonlijke QR-code bij Fun Curaçao heb je de tool in handen om eenvoudig & snel reviews te ontvangen bij jouw item.

Reden 2 - Meer bezoekers

Wanneer mensen je QR-code scannen bezoeken zij direct de pagina van jouw item op Fun Curaçao.

Hier vinden ze alle relevante informatie en kunnen ze jouw item met een druk op de knop delen met familie, vrienden en op hun Social Media. Daarbij kunnen jouw bezoekers je item toevoegen aan hun favorieten om deze eenvoudig terug te vinden. 

Hoe laat je jouw QR-code scannen?

Hieronder tref je aantal voorbeelden aan hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw QR-code wordt gescand en ook jij meer bezoekers, reviews en reserveringen krijgt. 

Accommodaties

QR code accommodaties Fun Curacao
QR code op menu Fun Curacao

Plaats jouw QR-code op je menukaart

Een visitekaartje, ideaal formaat om weg te geven

Om jouw QR-code te downloaden, ga je naar de pagina van je item via desktop.

Links onderaan op de pagina tref je de QR-code voor deze pagina, hier kan je op de ‘download’ knop drukken om hem direct op te slaan.

FAQ

Live Chat is ma t/m za beschikbaar vanaf 08:30 uur t/m 18:00 uur

 

 / 

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Item toevoegen

Accommodaties

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuigen

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tours & Activiteiten

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenementen

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.