Shoppen op Curaçao

 • Home
 • Shoppen op Curaçao

Shoppen op Curaçao

Fun Curaçao

De 6 leukste plekken om te winkelen op Curaçao

Curaçao is niet ”the place to be” voor fashion fanaten maar je kan er zeker wel shoppen. Er zijn verschillende shopping malls, leuk uitje voor als het regent op Curaçao! 

 1.  Renaissance Mall & Rif Fort, je vind hier vooral de exclusievere winkels, maar je hebt ook bijvoorbeeld een Mango en Starbucks. Het winkelcentrum ligt op een mooie plek in de stad dus sowieso leuk om even te bezoeken. 
 2. Zuikertuin Shopping Mall, dit overdekte winkelcentrum is echt voor de Nederlanders ingericht. Je vind hier onder andere de Rituals, Bruna, Jamin en de Levi’s, naast shoppen kun je hier ook lekker uiteten bij bijvoorbeeld De Heeren. 
 3. Promenade Shopping Mall, dit is een openlucht winkelcentrum met een breed assortiment van internationale merken. 
 4. Sambil Curaçao, dit is een groot overdekt winkel centrum. Je vind hier naast merken zoals Tommy Hilfiger ook een bioscoop, verschillende eettentjes en een grote supermarkt. 
 5. Mambo Beach Boulevard, echt shoppen kan je het niet noemen maar er zijn wel een paar leuke boetiekjes voor souvenirs, slipper winkel, bikini winkel, heren mode zaak en nog meer. 
 6. Ook zijn er verschillende luxere winkels in Punda en Otrobanda (Willemstad)

Overzicht winkels

Op Curaçao kun je verschillende soorten winkels vinden, waaronder  elektronicawinkels, kledingwinkels, souvenirwinkels, boekwinkels, schoenwinkels, meubelwinkels en veel meer. Bekijk Fun Curacao voor een overzicht van alle winkels op het eiland, filter gemakkelijk op de winkel die jij nodig hebt. 

Meer informatie

Wil je alles te weten komen over Curaçao? Check dan Fun Curaçao. Heb je vragen? stel ze via de chat functie op de website. 

FAQ shoppen op Curaçao

Echt shoppen zoals we in Nederland gewend zijn kun je niet op Curaçao. Er zijn geen grote winkelketens zoals de Zara, Pull&Bear, Hema, Bijenkorf etc. Maar er zijn wel een paar winkelcentra waar als je goed zoekt je prima kunt slagen! 

 • Renaissance Mall & Rif Fort
 • Zuikertuin Shopping Mall
 • Promenade Shopping Mall
 • Sambil Curacao
 • Mambo Beach BLVD
 • Punda en Otrobanda (Willemstad)

Nee jammer genoeg is deze er niet! Er zijn geen grote winkelketen gevestigd op Curaçao dus neem genoeg kleding mee uit Nederland als je van plan was om op Curaçao te gaan shoppen. 

Ja, maar dit gaat niet zo makkelijk als in Nederland en het verschilt natuurlijk per bedrijf waar je iets wilt bestellen. 

Ja! Er zijn een paar leuke marktjes om te bezoeken! 

 • Marsche Nobo, ook wel bekend als ”de ronde markt” in Punda, Willemstad. Dit is de ideale plek om souvenirs te kopen.
 • Plantage Brakkeput Ariba, elke zaterdag ochtend is er een boerenmarkt de vinden bij de plantage Brakkeput Ariba. er zijn verschillende soorten groente en fruit en lekkernijen te vinden. 
 • Hofi Moringa , er zijn veel leuke kraampjes te vinden met kunst, kleding, souvenirs, accessoires en lokaal eten. Neem een kijkje op hun Instagram wanneer de markt gehouden wordt @hofi_moringa

Nee, op Curaçao betaal je in US dollars of guldens (NAF/ANG). Je kunt bijna overal gewoon met je bankpas of smartphone betalen, maar neem voor de zekerheid altijd cash mee voor als dit niet kan. Tip: zet voordat je op reis gaat al je bankpas op betalen in Zuid Amerika dan kun je gewoon pinnen op Curaçao. 

Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

 

 / 

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodaties

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuigen

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tours & Activiteiten

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenementen

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.