Snorkel huren op Curaçao

Fun Curaçao

Huur een snorkel op Curaçao

Wanneer je op vakantie gaat naar Curaçao of je gaat hier voor langere tijd verblijven dan is het bijna zeker dat je van zon, zee en strand houdt. Deze drie belangrijke en leuke dingen vind je zeker op Curaçao. Curaçao staat bekend om haar tropische klimaat maar ook de mooie onderwaterwereld. Deze moet je dan ook zeker gezien hebben als je een bezoek aan Curaçao brengt.

Om de onderwaterwereld te kunnen bewonderen heb je wel een snorkel nodig. Je kunt bij Fun Curaçao een snorkel huren op Curaçao. Je hoeft dus niet meer een snorkel in je koffer te stoppen waardoor je weer extra bagage kunt meenemen. Bovendien huur je bij ons goedkoop een snorkel voor jouw hele vakantie op Curaçao!

Snorkelplekken op Curaçao

Een van de meest gestelde vragen is toch waar je het beste kunt gaan snorkelen. Dit is lastig te beantwoorden omdat er super veel snorkelplekken zijn op Curaçao. Bij ieder strandje of baai kun je wel gaan snorkelen. Doordat Curaçao bestaat uit vulkanisch gesteente hebben we vele riffen waar vissen leven. Je hoeft dus niet ver de snorkelen wil je een mooie school vissen of koraal bekijken.

Blauwe kamer op Curacao
De Blauwe Kamer Curaçao

Een van de meest populaire snorkelplekken op Curaçao, wat een bezoekje echt de moeite waard is, is de Blauwe kamer. Dit is een grot die je vanaf het water kunt bereiken en wanneer de zon schijnt, wordt de grot licht blauw opgelicht. Er zwemmen hier grote scholen met vissen en andere onderwater dieren. Je kunt dit perfect bekijken met een snorkel die je kan huren bij Fun Curaçao. 

Huuritems

Huuritems op Curaçao

Geniet volop van jouw verblijf op Curaçao

Snorkel huren op Curaçao

Wil je graag een snorkel huren op Curaçao? Dan hoef je niet verder te zoeken want bij Fun Curaçao huur je goedkoop een snorkel op Curaçao en je kunt het voor langere tijd huren. Je bent dus niet gebonden aan twee dagen maar je kunt hem voor je gehele vakantie huren.

Je kunt bij ons kiezen uit de moderne Facemasks maar ook de gewone snorkels verhuren wij. Wil je het helemaal compleet maken? Kies dan voor onze snorkelsets waarbij je ook direct flippers kunt huren. Wij hebben alle snorkels in verschillende maten en zo ook de flippers. We kunnen dus wanneer je op locatie komt om een snorkel te huren op Curaçao welke maat het beste bij je past!

Snorkelset huren op Curacao met Facemaks

 

 / 

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodaties

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuigen

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tours & Activiteiten

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenementen

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.