Snorkelen op Curaçao veilig

  • Home
  • Snorkelen op Curaçao veilig

Snorkelen op Curaçao veilig?

Fun Curaçao

Veiligheid snorkelen op Curaçao

Dat Curaçao een snorkelparadijs is, is niks nieuws. Met zijn vele stranden en baaien is snorkelen op Curaçao ook zeker een aanrader. Is het dan ook veilig om overal te snorkelen op Curaçao? Het antwoord is, ja! Je kan naar alle stranden je eigen snorkelset meenemen om zo te kunnen genieten van wat de Curaçaose onderwaterwereld te bieden heeft.

Natuurlijk zijn er wel een paar dingen waar je op moet letten. Zo kan je absoluut niet het koraal aanraken. Dit is niet alleen schadelijk voor het koraal maar kan er ook voor zorgen dat je je eigen handen of voeten beschadigt. 

Gevaarlijke vissen

Het aanraken van vissen en andere onderwaterdieren is ook verboden om te doen. Vervelende onderwater dieren die je zou kunnen tegenkomen zijn zee-egels, koraalduivels en steenvissen. Per ongelijk toch een gevaarlijke vis aangeraakt? Schakel zo snel mogelijk medische hulp in!

Snorkelen

Laat de minimale risico’s van het snorkelen je vooral niet tegenhouden om de onderwaterwereld van Curaçao te ontdekken! Zolang je niks aanraakt zal er ook weinig gebeuren! Maak mee wat er allemaal onderwater gebeurt met een gehuurde snorkelset van Fun Curaçao. Dit scheelt ruimte in je koffer en jij kan bepalen wanneer je de snorkelset weer inlevert. Je hele verblijf of maar een paar dagen, het kan allemaal! 

Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.