Snorkelset huren op Curaçao

  • Home
  • Snorkelset huren op Curaçao

Snorkelset huren op Curaçao

Fun Curaçao

Huur je snorkelset op Curaçao!

Ga je binnenkort op vakantie naar het prachtige eiland Curaçao? Of verblijf je voor langere tijd op Curaçao? Dan is het tijdens je voorbereiding vast niet ontgaan dat Curaçao het perfecte eiland is om te snorkelen. Door het heldere water en de heerlijke temperatuur van de zee, kun je goed snorkelen op Curaçao.

Om te snorkelen heb je natuurlijk wel een snorkelset nodig en deze hoef je niet mee te nemen in het vliegtuig, maar kun je eenvoudig bij ons op Curaçao huren. Fun Curaçao heeft haar eigen locatie waar je naartoe kunt gaan om een snorkelset te huren. Je kunt ook vooraf jouw snorkelset reserveren zodat je zeker weet dat de snorkelset op voorraad is!

Stel je snorkelset samen

Als je bij ons op locatie langskomt of online kijkt, kun je kiezen welke snorkel je wilt huren. We hebben onder andere de populaire Facemasks maar ook de gewone, professionele snorkels. Naast de snorkel is het extra handig om een set flippers erbij te huren. Op deze manier is je snorkelset helemaal compleet en kun je lekker snorkelen op Curaçao.

De snorkelsets die wij verhuren zijn van goede kwaliteit en worden goed door ons onderhouden. Na iedere verhuurbeurt reinigen wij de snorkelsets en flippers. Hierdoor zijn ze ontsmet en kun jij ermee gaan snorkelen. Je krijgt van ons een tas mee waar je alles in kan doen. Zo hoef je de snorkelspullen niet in de tas bij je strandspullen op te bergen.

Wij bieden snorkelsets aan in verschillende maten, dus voor mensen met grote of kleine voeten, smalle of bredere gezichten, wij hebben voor iedereen een passende maat. Kom je met kinderen? Dat is ook geen probleem! We hebben kleinere maten Facemasks en snorkels. Iedereen kan dus een snorkelset huren op Curaçao bij Fun Curaçao!

Huuritems

Huuritems op Curaçao

Geniet volop van jouw verblijf op Curaçao

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.