Stagelopen op Curaçao

Terug naar Blogs

Fun Curaçao
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Inhoudsoverzicht

Curaçao is een van de meest populaire bestemmingen om stage te lopen onder studenten en vooral de Nederlandse studenten. Dit heeft er mee te maken dat er Nederlands wordt gesproken waardoor je gemakkelijk bij bedrijven aan de slag kunt als stagiaire. Daarnaast heb je op Curaçao zon, zee en strand wat het erg aantrekkelijk maakt. Het leuke van Curaçao is dat er rekening wordt gehouden met de studenten waardoor er bijna iedere avond wel leuke feestjes zijn. Maar wat moet je nog meer weten als je gaat stagelopen op Curaçao?

Naast het relaxte is het ook de bedoeling om wat te leren! Door het internationale karakter van de bedrijven hier op Curaçao kun je tijdens je stage super veel leren. Belangrijk voordat je gaat stage lopen op Curaçao is het regelen van de juiste documenten, stageplaats, huisvesting en vervoer. Om er zeker van te zijn dat alles goed wordt geregeld kun je terecht bij CuraStage. CuraStage zorgt ervoor dat alles van A tot Z is geregeld en gaan samen met jou in overleg om een geschikte stageplaats te vinden. Niets is zo fijn als het voorbereid starten aan dit super leuke avontuur!

Wie is CuraStage?

CuraStage is een bemiddelingsbureau op Curaçao die jongeren begeleidt bij het vinden van een stage of werkplek. Hierbij kunnen zij alles voor jou regelen zodat je goed voorbereid richting Curaçao gaat. Bij het vertrekken voor een langere tijd naar Curaçao komt wel een en ander bij kijken zoals de vergunning, verzekeringen, huisvesting en vervoer. Doordat CuraStage ook op Curaçao is gevestigd, zitten zij dicht op de bal en weten dus dat wat zij regelen goed en betrouwbaar is. Daarnaast overleggen ze altijd goed met jou over wat jij graag wilt en wat de mogelijkheden zijn.

Werken op Curaçao

Heb je een tussenjaar of ben je klaar met je studie en wil je in het buitenland werken? Hopi leuk! Werken op Curaçao is een goed uitdaging die goed op je CV staat. Je komt namelijk in een andere cultuur terecht, leert nieuwe mensen kennen met andere achtergronden en ontwikkelt jezelf op de werkvloer. Ook bij het zoeken van een leuke job, de juiste papieren om te mogen werken, huisvesting en vervoer kun je regelen bij CuraStage. Zij hebben vele contacten met bedrijven die opzoek zijn naar jonge mensen die nog vol energie zitten en op Curaçao het bedrijfsleven willen proeven. Wil jij werken op Curaçao? Schrijf je dan in bij CuraStage en zij gaan voor je aan de slag!

Vrijwilliger op Curaçao

Wil je je inzetten voor mens en natuur op Curaçao door middel van vrijwilligerswerk? Op Curaçao is natuurlijk niet alles rozengeur en maneschijn en zijn er ook doelgroepen die extra hulp hard kunnen gebruiken. Er zijn vele stichtingen die via CuraStage vrijwilligers zoeken en wij brengen jou graag in contact met een stichting. Heb je dus bijvoorbeeld een tussenjaar of een paar weken vrij en wil je iets goeds doen voor je medemens en dier? Dan moedigen wij het alleen maar aan om naar Curaçao te komen voor vrijwilligerswerk en je zult een voldaan gevoel krijgen met wat de vrijwilligers hier bereiken.

Stagevacatures op Curaçao

De grootste doelgroep jongeren die naar Curaçao komt gaat stagelopen. Super leuk natuurlijk omdat het eiland zich leent voor een geweldige tijd. Doordat er veel studenten hier willen stagelopen is het lastig om goede stagevacatures op Curaçao te vinden. Wees gerust, want CuraStage heeft vele contracten met bedrijven waardoor er eigenlijk altijd een passende stage op Curaçao voor jou te vinden is. Op de website van CuraStage kun je al een aantal stagevacatures bekijken. Wil je weten of CuraStage voor jou een leuke stageplaats kan regelen op Curaçao. Schrijf je dan in op hun website!

Wil je dus stage lopen of werken op Curaçao? Zorg ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan en schakel CuraStage in!

 

 / 

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodaties

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuigen

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tours & Activiteiten

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenementen

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.