Stranden op Curaçao

Terug naar Blogs

Fun Curaçao
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Inhoudsoverzicht

Een van de belangrijkste redenen om een auto te huren op het eiland is natuurlijk om alle mooie stranden op Curaçao te zien! Gelukkig heeft Curaçao er ook heel veel, rond de 37 (!), wat betekent dat je je tijdens jouw verblijf op Curaçao zeker niet hoeft te vervelen.

Elk strand op Curaçao heeft weer zijn eigen karakteristieke charmes. Zo kun je gaan voor de parelwitte stranden zoals Grote Knip of Cas Abou, rustige stranden zoals bij het gebied San Juan of een luxe stranddag bij Jan Thiel of Mambo Beach.

Bekijk hier alle stranden op Curaçao.

Omdat er veel toerisme op het eiland is, is het van groot belang dat de stranden schoon blijven. Hierdoor zijn er op Curaçao een aantal privéstranden waar je tegen een kleine vergoeding van een paar euro de hele dag kunt genieten van entree en/of een heerlijk strandbedje met service.

Grote knip is een lokaal bekend strand.
Grote knip
Kokomo beach op Curacao als lekker strand.
Kokomo Beach
Cas Abou strand is een populair strand.
Cas Abou

Onderwaterwereld Curaçao

Een van de leuke dingen om te doen op Curaçao is het zien van de onderwaterwereld. Curaçao heeft een overvloed aan zeefauna. Op de bodem vind je veelkleurige vissen, dolfijnen, schildpadden en prachtige rotsen met koraal. Lees hier op welke stranden je het beste kunt snorkelen op Curaçao. Daarnaast heb je vaak de keuze uit verschillende baaien, lange stranden en feestelijke stranden op Curaçao.

Overal op Curaçao kun je je aanmelden voor een duikcursus en dan ga je echt op “open” zee om de onderwaterwereld te bekijken! Als je gewend bent om te snorkelen gaat er weer een hele nieuwe wereld voor je open. Lees hier meer over duiken op Curaçao

 

 / 

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodaties

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuigen

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tours & Activiteiten

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenementen

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.