Sunset boottocht Curaçao

  • Home
  • Sunset boottocht Curaçao

Sunset boottocht Curaçao

Fun Curaçao

Zonsondergangen op Curaçao

Curaçao heeft mooie stranden, veel bezienswaardigheden een een wilde natuur. Wat zeker niet kan ontbreken in dit lijstje zijn de prachtige zonsondergangen die de lucht elke avond in de mooiste tinten kleurt. Vanaf het eiland is de zonsondergang al een bijzonder moment, vanaf de zee is dit nog specialer. Zie de zon in de zee zakken tijdens een sunset boottocht op Curaçao. 

Een sunset boottocht is een van de meest romantische dingen die je kan doen op het eiland. Ook is het leuk om met het hele gezin, een groep vrienden en zelfs in je eentje de spectaculaire zonsondergang te bewonderen. De zon gaat natuurlijk onder voor iedereen en iedereen kan meegenieten!

Varen op Curaçao

Niet alleen tijdens de zonsondergang is varen op Curaçao de moeite waard. Ontdek het eiland overdag vanaf de zee en geniet van een frisse zeebries op je gezicht. Huur je eigen boot of ga mee met een tour om zo niks van Curaçao te missen. Neem een snorkel mee en maak af en toe een frisse duik in het water om even aan de warmte te ontsnappen. 

Klein curacao

Klein Curaçao
Klein Curaçao

Een van de populairste boottochten op Curaçao is een trip naar Klein Curaçao. Klein Curaçao is een eiland dat op ongeveer 2 uur varen bij Curaçao vandaan ligt. Het eiland is onbewoond waardoor je even in een compleet nieuwe wereld bent. Het water lijkt nog blauwer dan langs de kust van Curaçao en het eiland is de ideale plek om te zwemmen, BBQ’en en strandactiviteiten te doen.  

Ontdek Klein Curaçao door het huren van een privéboot of met een gezellige groep mee te gaan.

Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.