Sunset boottocht Curaçao

  • Home
  • Sunset boottocht Curaçao

Sunset boottocht Curaçao

Fun Curaçao

Zonsondergangen op Curaçao

Curaçao heeft mooie stranden, veel bezienswaardigheden een een wilde natuur. Wat zeker niet kan ontbreken in dit lijstje zijn de prachtige zonsondergangen die de lucht elke avond in de mooiste tinten kleurt. Vanaf het eiland is de zonsondergang al een bijzonder moment, vanaf de zee is dit nog specialer. Zie de zon in de zee zakken tijdens een sunset boottocht op Curaçao. 

Een sunset boottocht is een van de meest romantische dingen die je kan doen op het eiland. Ook is het leuk om met het hele gezin, een groep vrienden en zelfs in je eentje de spectaculaire zonsondergang te bewonderen. De zon gaat natuurlijk onder voor iedereen en iedereen kan meegenieten!

Varen op Curaçao

Niet alleen tijdens de zonsondergang is varen op Curaçao de moeite waard. Ontdek het eiland overdag vanaf de zee en geniet van een frisse zeebries op je gezicht. Huur je eigen boot of ga mee met een tour om zo niks van Curaçao te missen. Neem een snorkel mee en maak af en toe een frisse duik in het water om even aan de warmte te ontsnappen. 

Klein curacao

Klein Curaçao
Klein Curaçao

Een van de populairste boottochten op Curaçao is een trip naar Klein Curaçao. Klein Curaçao is een eiland dat op ongeveer 2 uur varen bij Curaçao vandaan ligt. Het eiland is onbewoond waardoor je even in een compleet nieuwe wereld bent. Het water lijkt nog blauwer dan langs de kust van Curaçao en het eiland is de ideale plek om te zwemmen, BBQ’en en strandactiviteiten te doen.  

Ontdek Klein Curaçao door het huren van een privéboot of met een gezellige groep mee te gaan.

Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

 

 / 

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodaties

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuigen

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tours & Activiteiten

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenementen

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.