BBQ huren op Curaçao

Geniet van een BBQ

Ondergaande zon, strand, gevulde koelbox en goed gezelschap.

Het enige dat ontbreekt voor een echt geslaagde dag is een BBQ! En laten wij die nu verhuren en hiermee alle ingrediënten voor de perfecte stranddag.

BBQ'en op Curaçao

Onze BBQ’s zijn ideaal om mee te nemen naar het strand of om lekker bij je appartement te gebruiken. Ze zijn compact en van goede kwaliteit. Ieder vleesje komt daar als een juweeltje van af.

Je hoeft dus niet een eigen BBQ te kopen maar je kunt nu goedkoop bij Fun Curaçao een BBQ huren op Curaçao. Dit bespaart je enorm veel geld doordat je zelf niet eentje hoeft te kopen voor een paar dagen waarna je hem moet weggooien. Nee, bij ons kun je de BBQ voor een paar dagen huren, het is allemaal mogelijk!

Huur jouw BBQ bij Fun Curaçao

Heerlijk eten op Curaçao!

Koelbox huren op Curacao
  • Huurtermijn min. 3 dagen
  • Profesioneel kwaliteit
  • Geen creditcard nodig

Houd je drankje koel!

Er zijn van die activiteiten op Curaçao die je moet doen anders mis je wat. Barbecueën op het strand is natuurlijk overal hartstikke leuk, maar op Curaçao is het wel erg bijzonder. Lekker je eten bereiden onder de palmbomen en genieten van de zonsondergang. Op de BBQ wil je natuurlijk lekkere dingen leggen om daarna heerlijk op te peuzelen. Curaçao heeft een tropisch klimaat waardoor voedsel en dranken snel warm worden en niet meer lekker zijn. Om dit op te lossen kun je ook direct bij ons een koelbox huren. Zo kun je de hele dag op pad met gekoeld eten en drinken en hoef je dus niet direct te gaan barbecueën.

Wil je bij het barbecueën ook iets hoger zitten dan op de grond of in het zand? Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Daarom kun je bij ons ook strandstoelen huren. Heerlijk zittend barbecueën zonder dat je zand aan je handen en billen hebt. Iedereen op het strand zal jaloers worden op hoe luxe je erbij zit. Na een fijne dag aan zee het vuur aansteken en gezellig met vrienden, familie of romantisch met je partner barbecueën op het strand. De ideale manier om een dag aan de kust af te sluiten. Op Curaçao mag het en kan het allemaal want op bijna ieder strand mag je barbecueën.

Ga je op zondag barbecueën? Dan ben je zeker niet de enige! Lokale mensen gaan massaal naar het strand om gezellig met z’n allen te barbecueën. Mis deze ervaring niet en huur een BBQ bij Fun Curaçao!

Blauwe Kamer tour

Heb je zin om een dag actief te doen op Curaçao?

Met Fun Curaçao kun je naar de Blauwe kamer!

4/5 uren

Inbegrepen

Max 6 pers.

Open chat