Voordeel sets

Perfecte stranddag

Wil jij samen met je gezelschap de perfecte stranddag beleven? Huur dan nu een van onze complete sets! Je bespaart extra geld en je hebt alles om handen. 

Als je lekker op pad gaat, heb je alles bij je! Van koelbox tot snorkelset en van BBQ tot comfortabele stoelen, het kan allemaal bij Fun Curaçao. 

Ultiem genieten op Curaçao

Al onze strandspullen zijn geschikt om overal mee naar toe te nemen. Ga je een dag naar het strand? Dan heb je met deze complete set geen omkijken meer naar comfort. Vul ’s ochtends je koelbox met lekkere drankjes en eten en ga op pad. Onze spullen zijn van goede kwaliteit en handige formaten zodat je dit ideaal mee kunt nemen! 

Er zijn vele stranden op Curaçao waar je mag BBQ-en en daarom hebben wij natuurlijk een BBQ in deze set. Het is een handig formaat en je hoeft niet bang te zijn voor zand aan je benen of handen, want je kunt gewoon achterover leunen in onze strandstoelen! Ondertussen een duik nemen in de zee? Vergeet dan niet de snorkel mee te nemen want Curaçao heeft een bijzondere onderwaterwereld die je echt niet wilt missen. 

Open chat