Koelbox huren op Curaçao

Altijd verkoeling onderweg met onze koelbox

Wil je ook altijd een verkoelend drankje onderweg? Geen lauw water meer hoeven drinken? Huur dan nu goedkoop een koelbox bij Fun Curaçao​. Wij hebben diverse koelboxen die je kun huren tijdens je verblijf op Curaçao. Wanneer je dan op pad gaat zet je eenvoudig je koelbox in de auto en je hebt gekoelde drankjes!

Houd je drankje koel

Romantische picknick op een mooi strandje op Curaçao?

Dan is een koelbox ook onmisbaar. Alles moet op Curaçao goed gekoeld worden omdat in de zon alles warm wordt en smelt. Dit wil je natuurlijk niet, dus een koelbox is een uitkomst!

In vele kleine supermarktjes kun je voor een prikkie een zak ijs kopen, deze doe je in de koelbox. Onze koelboxen zijn van dermate kwaliteit dat je de hele dag ijs houdt in de koelbox. Je hebt dus geen tijdsdruk!

Gemakkelijk til je de lekker gevulde koelbox naar jouw plaats van bestemming.

Huur jouw koelbox bij Fun Curaçao

Blijf cool op Curaçao!

Koelbox meenemen naar het strand
  • Huurtermijn min. 3 dagen
  • Profesioneel kwaliteit
  • Geen creditcard nodig

Genieten op Curaçao

Wat dacht je van een lekkere BBQ op het strand? Op Curaçao mag je bijna op alle stranden BBQ-en en kun je gebruik maken van onze BBQ en koelbox. Je kunt het allemaal bij Fun Curaçao huren! Vlees bewaar je gekoeld in de koelbox en je kunt met gemak een hele dag op pad.

Tijdens het genieten van je gekoelde drankje ook nog relaxt zitten? Dat kan met onze handige strandstoelen. Ze zijn lekker compact en gemakkelijk mee te nemen! Zo maak je jouw stranddag helemaal compleet. Je kunt bij Fun Curaçao jouw hele stranduitrusting huren!

Oosten van Curaçao

Ben jij benieuwd wat voor moois zich verschuilt in het Oosten van Curaçao?

Ontdek dit dan samen met Fun Curaçao.

6/7 uren

Inbegrepen

Max 6 pers.

Open chat